Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Dashuria dhe HEROIZMI.

Petrit Kola

PERANDOR
Anëtar
Jun 24, 2021
Postime
66,263
Pikët
113
Dashuria e shendron edhe frikacakun ne HERO, ne se ka dashuri.
Ne nje bised me koleget folem per ushtrit se cila eshte me e fort amerikane apo ruse ata insistonin se ushtria amerikane eshte me e fort.
Une i pyeta se ne cilen ushtri eshte gadishmeria me e madhe per te vdekur, ne ate amerikane apo ruse? Abslolutisht ruse me thane ata. Atehere i thash, rusja eshte me e fort. U pajtuan me mendimin tim.
Po perse ruset jan shume te gatshem te vdesin? DASHURIA, DASHURIA, DASHURIA per femit, per familjen, per Rusin, per gjithe njerezimin.
Ne se duhet, a do te vdes shpirti im binjak Putin me arm ne dore. Absolutisht po. Nga e di une? Pasi shpirti im binjak Putin sikur edhe une PERANDORI dashuron ne esktrem.
Cila nga ata qe quhen lidera europian do vdes me arme ne dore.

1782177437062.jpeg

Po , mund ta konsiderojme..

Mjafton qe te flasesh gjithe edukate , sikunder fole tani...te jesh i sigurt qe me te njejten monedhr do te pergj..😎
Ke ven re se cfardo qe shkruan une qesh?
Tash, persa me akuzon provo nje rast qe une kam fol pa edukat sipas perkufizimit tend.

biri im i çoroditur @Petrit Kola , nese eshte keshtu qe dashuria eshte motiv per te qene i forte (dhe qe e besoj) athere i bie qe ukrainasit te jene me te forte se ruset, biles nje zemer ukrainase, une do ta krahasoja me 10 ruse,

Back