Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk po luftojmë me kallash ÇorovodePo beja shaka ore
Po ne ;- Ç'po bëjmë?
Sa shpejt ma ngjite targen fauci mania![]()
![]()
Ku ma ndjen mua kush esht fauci!
Vetem nje mani kam une....Pink Floyd mania.
E kam dëgjuar edhe unë këtë shprehje por nuk ia gjej kuptiminNjë shprehje nga një film thotë se
Të qënurit altruist është forma më e lartë e egoizmit ...
Pikërisht për këtë myslimont thonë që kur bën një të mirë, bëje fshehtas që mos t'a marrë vesh kush .. se po e bëre në publik e bën për t'u dukurE kam dëgjuar edhe unë këtë shprehje por nuk ia gjej kuptimin
Doja të shtoja edhe dy gjëra të vogla në lidhje me egon*.
Ego lidhet me unin ,si e tillë është pasqyrë e personalitetit që kemi dhe zhvillojmë.
Përfshin tipare të karakterit si ndershmëria ,empatia ,humaniteti ,të qenit i/e drejtë me veten dhe të tjerët.
Një ego e shëndetshme është një mekanizëm mbrojtës,respekt ndaj vetes ,vendosjes së kufijve.
Sot media , shoqëria 'abuzon' me fjalën ,imazhin e dikujt në interesat e tyre ose në injorancë(hipokrizi) dhe mungesa e kësaj egos së balancuar çon në problems të mëdha.Ajo që dua të them është që e mendoj kyçe faktin se *duhet të jemi të vetdijshëm në pozicionin që duam ta vendosim veten tonë,nivelin e konfidencës (self-love) që nuk është arrogancë ta kesh, për sa kohë është në balancë me mendimet etj.
Për ta lidhur këtë dhe me inteligjencën ,egoja e sëmurë,ku vendoset shembulli i gabuar ose vetja në piedestal në forma të dëshpëruara që kanë nevojë për mëshirim (to be honest) ,është mungesë e saj .
Çdo gjë e mirë,e dobishme,e zgjuar (sharp-minded),vjen në balancë,në paqe me veten dhe të tjerët.
Janë thjesht opinionet/mendimet e mia ,këndvështrimi im i përgjithshëm në lidhje me temën që hapa.Nëse do kishte ndonjë cop artikulli, thënie apo citim të dikujt aty ose diku tjetër ,sigurisht që do e përmendja autorin dhe burimin.Shoqeroji k’to copeza artikujsh lart e poshte edhe me burimin nga pas here tjeter … se forme egoje te thyer mund ti themi edhe k’saj . Lol
Janë thjesht opinionet/mendimet e mia ,këndvështrimi im i përgjithshëm në lidhje me temën që hapa.Nëse do kishte ndonjë cop artikulli, thënie apo citim të dikujt aty ose diku tjetër ,sigurisht që do e përmendja autorin dhe burimin.
Nuk janë opinione prej ekspertësh ,tjetër gjë si i kupton ti .Dhe as nuk po e zgjas më sepse më duket sikur po dua të vërtetoj ,justifikoj, veten timen për ato që them dhe moshën që kam ,që s'më pëlqen aspak ta bëj ,klbMe sa te kam lexuar identifikohesh edhe si nje adoleshente … dhe sikur nuk perputhen k’to opinionet prej ekspertesh me kohen tende … dicka qe ti akoma realisht as nuk je ndeshur me “ egon “ … e jo me te japesh mendime ekspertesh si opinione te tuat nderkohe qe koha / mosha flet vete .
Nuk janë opinione prej ekspertësh ,tjetër gjë si i kupton ti .Dhe as nuk po e zgjas më sepse më duket sikur po dua të vërtetoj ,justifikoj, veten timen për ato që them dhe moshën që kam ,që s'më pëlqen aspak ta bëj ,klb
Diferenca është që ego e sëmurë do ilaçe ajo e shëndetshme nuk do.Tema interesante hapte kjo Angel.
Këndvështrim interesant është edhe ky.Diferenca është që ego e sëmurë do ilaçe ajo e shëndetshme nuk do.