Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Une nuk jam qaramaneÇfare pergjigje do kishe ti vete per kete Miss-i ?
Duhet ta kete lexuar dhe ai besoj pergjigjen qe sapo dhe.Une nuk jam qaramaneE pranoj humbjen me dinjitet dhe kokën lart.
Une nuk jam qaramaneE pranoj humbjen me dinjitet dhe kokën lart.
Nuk jemi tek tema ndjenjave ktu o ti Tiramisuja. Jemi tek diskutimet shoqeroreDuhet ta kete lexuar dhe ai besoj pergjigjen qe sapo dhe.
Pergjigjen tende t'keqen , mund ta di rreth kesaj pyetje ?
Po pse fshirja e loteve kshu duhet te hyje tek tema e luftes sipas teje?Nuk jemi tek tema ndjenjave ktu o ti Tiramisuja. Jemi tek diskutimet shoqerore![]()
Me kthe shoqen time sheqo nga Mallakastra
'Merr dy e paguaj një' nuk bëhet?Pergjigjen tende t'keqen , mund ta di rreth kesaj pyetje ?
Une do preferoja ata njerez qe me suportojne dhe ne “guximet e mija me te cmendura” pra ata qe besojne te mua sido te shkoje puna.
U kry .'Merr dy e paguaj një' nuk bëhet?
Ka lezet.U kry .