• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Disa nga arsyet kryesore pse Shqipëria nuk mund të zhvillojë turizëm elitar

Po edhe cudi s’do ishte. 😅Vija re qe flisnin shume harbutce me personelin qe ishin kryesisht studenta nga rrethet e tjera me c’kuptova nga bisedat me nja dy.
Shumica jane harbute! Me ta duhet te rrish serioz dhe me veshtrim pak te eger qe te te marrin seriozisht.

Isha ulur me motren ne nje kafene ne Himare. Thame eshte hapur meqe qepeni ishte lart. Kur pas pak mbyllet. Ishim me kurrize por jo larg nga banaku. Vete pronari, nje burre ne moshe , e mbyll dhe as na tha gje fare qe nuk jemi hapur akoma. Ne rri aty kot me kot. Kokrra e injorantit. 😅
Pyes njerin ne Vlore. Po nuk dukej nga fshati.

Me fal i them, e ke idene ku ndodhet farmaci “filan”?

Ma ktheu: “Po ik moj me ler rehat se kam punet e mia” .

Po drejtonte shoferin e nje kamioni qe bente indietro 😁 dhe ka qene i stresum

🙄

Pyes njerin ne Vlore. Po nuk dukej nga fshati.

Me fal i them, e ke idene ku ndodhet farmaci “filan”?

Ma ktheu: “Po ik moj me ler rehat se kam punet e mia” .

Po drejtonte shoferin e nje kamioni qe bente indietro 😁 dhe ka qene i stresum

🙄
S’paska pat faj i shkreti e ke pyet ne moment te gabuar. 😅Ka mundesi kamioni ishte i tija e nuk donte ta gervishte shoferi.😅

danielo, te flasesh te verteten (dhe Monitor eshte thjesht pamflet/broshur ekonomik i pavarur) nuk do te thote se flet kundra, sepse dihet qe renia e euros dhe automatikisht forcimi i lekut, ka disfavorizuar fasonerine dhe hotelerine, dhe zoterinjt e intervistuar aty jane me qeverine pavarsisht se thone nje te vertete, mirpo qeveria, me sakte palloshi dhe ekipi i tij, jane te paafte te monitorojne situaten,
Untitled-6.jpg

Cilën të vërtetë? Që turizmi po rritet nga viti në vit? Që sot Shqipëria ia kalon Belgjikës për turizëm?

Po i bëni gjërat e pamundura që në nisje, me pritshmëri që askush nuk i ka patur por veç ju sot flisni me negativitet dhe papërgjegjshmëri madje me dashakeqësi.

Dihet që shqiptari nuk do ta shohë mirë shqiptarin, pra edhe ti që identifikohesh si belg, hiqesh si belg, shet mend si belg, nga një vend pa traditë, me injorancë të thellë, një vend hibrid me njerëz hu gardhi e të degjeneruar. Pra ti nga pozita e këtyre hiqesh si superior ndaj shqiptarëve?

Nga belgë që nuk dinë të flasin një gjuhë të huaj, përveç të tyres, belgë që nuk mbrojnë dot vendin e vet nga emigracioni i kriminelëve arabë ?

Belgët që kanë kapitulluar dhe u janë vënë nën shërbim të huajve, u kanë dorëzuar qytetet pa qëndresë, e të pushtuar pa luftë. Belgë që nuk kanë shtyllë kurrizore? Belgë të degjenuar me sjellje lgbtq dhe kundër familjes? Që as martohen as bëjnë fëmijë? Këta do na mësojnë ne?

Çfarë mund të na mësojnë ne këta të mbaruar? Çfarë turizmi ka Belgjika ? Çfarë turizmi elitar?

Përveç të kaluarës së krishterë që u la qytete e kisha, katedrale, sot belgët as të ruajnë trashëgiminë e vendit të tyre nuk mundem e as kanë një gjeneratë të re por të huajt po marrin kontrollin.

Ky është Brukseli sot, turp e faqja e zezë që u kanë lënë kryeqytetin arabëve të cilët e kanë shndërruar në vend ku bandat arabe qëllohen me kallashnikov. Hiqni arabët kriminelë nga vendi para se të japësh mend.

Belgët përkundrazi vijnë në Shqipëri e mësojnë nga shqiptarët vlerat familjare që i kanë humbur.

Të huajt vijnë në Shqipëri e mësojnë çfarë është familja, çfarë është mikpritja, besa, miqësia, dashuria.

Në vende si Shqipëria megjithëse të varfëra ama kanë shumë më tepër zemër, guxim dhe janë zot në vendin e tyre.

Last edited:
Po i bëni gjërat e pamundura që në nisje, me aspirata dhe pritshmëri që askush nuk i ka patur por veç ju sot flisni me negativitet dhe papërgjegjshmëri madje me dashakeqësi.

Dihet që shqiptari nuk do ta shohë mirë shqiptarin, pra edhe ti që identifikohesh si belg, hiqesh si belg, shet mend si belg, nga një vend pa traditë, me injorancë të thellë, një vend hibrid me njerëz hu gardhi e të degjeneruar. Pra ti nga pozita e këtyre hiqesh si superior ndaj shqiptarëve?

mos merr kot me kot biri im, jo çdo kritike apo paraqitje e se vertetes apo ngjarjes apo te dhenave, eshte dashakeqesi, qetesohu,
kur une iu kam shkruar autoriteteve shqiptare para 20 e ca vjeteve per 3 shtyllat kryesore qe duhej te mbeshtetej ekonomia shqiptare, dhe qe duhej investuar sa nuk ishte vone, ti ishe duke lozur me macen biri im, ose duke shkuar ne shkolle me çanten ne dore,

dhe meqe ra fjala, kush jane tre shtyllat kryesore per te cilen kam folur para shum vitesh, eee, ja po te ndihmoj pakez, njera ishte ; Turizmi masiv dhe i lire, i cili do sillte çdo vit e me teper turiste, qe perkthehet ; me shume valute, valute qe do mbeshteste dy shtyllat e tjera,
tani , me detyrim, do lexosh " Vizione te qarta " qe te mesosh me shume, dhe pa detyrim " Intervista e shekullit "

@daniel00 a e lexove vizionet mo, e ke tek bibloteka e qytetit ku rri ti, lexo vetem pjesen e Letrave, nga mezi i librit,
nje pjese e Sazanit po , mund te zhvillohej per turizmin elitar, siç kam thone me kohe, dhe pjesa tjeter i takonte ushtrise,

Back