• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Diskutime për konkursin e letërsisë, Korrik 2026

Edhe mua s'më pëlqejnë, por këtu kam marrë pjesë se ma kanë kërkuar. Edhe tani së fundi mora pjesë se ma kërkoi dikush, por besoj që kjo ishte hera e fundit.

Me dëshirën time, unë kam marrë pjesë në një forum tjetër shqiptar, të ngjashëm me këtë. Ishte hera e parë që shikoja konkurse arti dhe m'u duk interesante si ide. Unë e kam qejf fotografinë, kështu që më tërhoqi të merrja pjesë. Atje lejohej të dërgoje dy foto. Zgjodha dy foto nga arkiva ime, që m'u dukën të mira, e në përfundim të dyja dolën të parat, zunë vendin e parë dhe të dytë. Por me sa kuptova më vonë, aty më votuan se nuk më njihnin, nuk e dinin kush i kishte dërguar. Pasi ma njohën dorën dhe stilin, nuk më votonin më, duke nxjerrë arsyetime qesharake se ishin jashtë teme, ose ishin kapur me aparat profesional dhe nuk ishte e drejtë të konkurronin. Ishin ca femra atje, që u pëlqente të quheshin artiste, e ca meshkuj që silleshin rreth tyre, që ia mbështetnin njëri-tjetrit dhe kishin krijuar një grup të fortë, e nuk lejonin që fitoret të dilnin jashtë grupit. Pasi kuptova se ç'bëhej me këto konkurse, nuk mora më pjesë, se nuk ia vlente.
po rrezik te njejtet do jene, xhelozi & co. psh 🤭

Ca kane te ndryshme forumet e tjere qe shperndaheni kaq shume? 🧐

Edhe mua s'më pëlqejnë, por këtu kam marrë pjesë se ma kanë kërkuar. Edhe tani së fundi mora pjesë se ma kërkoi dikush, por besoj që kjo ishte hera e fundit.

Me dëshirën time, unë kam marrë pjesë në një forum tjetër shqiptar, të ngjashëm me këtë. Ishte hera e parë që shikoja konkurse arti dhe m'u duk interesante si ide. Unë e kam qejf fotografinë, kështu që më tërhoqi të merrja pjesë. Atje lejohej të dërgoje dy foto. Zgjodha dy foto nga arkiva ime, që m'u dukën të mira, e në përfundim të dyja dolën të parat, zunë vendin e parë dhe të dytë. Por me sa kuptova më vonë, aty më votuan se nuk më njihnin, nuk e dinin kush i kishte dërguar. Pasi ma njohën dorën dhe stilin, nuk më votonin më, duke nxjerrë arsyetime qesharake se ishin jashtë teme, ose ishin kapur me aparat profesional dhe nuk ishte e drejtë të konkurronin. Ishin ca femra atje, që u pëlqente të quheshin artiste, e ca meshkuj që silleshin rreth tyre, që ia mbështetnin njëri-tjetrit dhe kishin krijuar një grup të fortë, e nuk lejonin që fitoret të dilnin jashtë grupit. Pasi kuptova se ç'bëhej me këto konkurse, nuk mora më pjesë, se nuk ia vlente.
Dallavere plot gjithandej 🙄

Nuk e di se se kam kuptuar kush e ka bere, skam fakte 😂
oh moter Vjeneze e Koncertit me Violincel solo gjate nates speciale per popujt e varfer ne Zimbabve , Togo , Burundi..🦊

te gjithe e mbajne mend kur Orkestra Vjeneze lot LIVE muzike qe te kenaq shpirtin e ndrydhur te Vejushave ZEZAKE..💘

sidomos une qe ne daten 1 Janar , teksa kjo muzike vinte nga televizori bardh e zi , haja i babzitur BAKLLAVA..🥰

oh moter Vjeneze e Koncertit me Violincel solo gjate nates speciale per popujt e varfer ne Zimbabve , Togo , Burundi..🦊

te gjithe e mbajne mend kur Orkestra Vjeneze lot LIVE muzike qe te kenaq shpirtin e ndrydhur te Vejushave ZEZAKE..💘

sidomos une qe ne daten 1 Janar , teksa kjo muzike vinte nga televizori bardh e zi , haja i babzitur BAKLLAVA..🥰
Oh vella pakistanez qe e qan gjuhen Mandarin, pse me ben te me leshoj goja leng dhe syt te me perloten per nje cope bakllava 😭

Oh vella pakistanez qe e qan gjuhen Mandarin, pse me ben te me leshoj goja leng dhe syt te me perloten per nje cope bakllava 😭
tek ne ka Bakllava te gatshme , por eshte hapur nje Pasticeri e re ne Elbasan , qe e porosit sot , dhe neser te vjen ne shtepi..

nje komshija ime porositi nje tepsi me 100 pete , me 3 shtresa Arra , te mbytur me sherbet , dhe une kur e pash , rash pa ndjenja rreth 21 sekonda me oren e Korces, se nga Devolli ishte ajo Nena qe e kishte bere me dockat e saja me rrudha ngjyre bezhe te hapur..

gojdhenat thojshin se mua me ishte ulur sheqeri sapo e kisha pare ate tepsi te rrumbullaket, qe peshonte rreth 7 kilograme e 127 gram , e 93 miligram , ndaj qe te sherohesha dhe te kthehesha ne gjendjen time kostante , u lipsej , tme dhuronin nje pjate disi te thelle , me tre ( 3 ) thela te majme Bakllava , dhe masa e sherbetit te trash origjinal ti mbulonte 3 thelat rreth 1 gisht e gjysem..🦊😇🙄💘🥰🙄💗🌻😎

Ja pra miq fuqia e artit
Te ben te njohesh me detaje nje vejushe nga Zimbabwe , Burundi dhe Togo, pa u ngatarruar ne nje televizor bardh e zi...

Back