Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 57,348
- Pikët
- 113
doktoreshe Xhina.. e shkreta ajo korbe thuaj si i dhane Ban ,?..Mire Petroja qe e hengri, po i dyti kush ishte se ncuq e kuptova![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !doktoreshe Xhina.. e shkreta ajo korbe thuaj si i dhane Ban ,?..Mire Petroja qe e hengri, po i dyti kush ishte se ncuq e kuptova![]()
doktoreshe Xhina.. e shkreta ajo korbe thuaj si i dhane Ban ,?..![]()
po a nuk eshte e çuditeshme e dashur, qe dy personazhet me me kulture ketu @Petrit Kola dhe @Lucida Sidera te marrin ban nga nje admine e fshehte ketu, nga nje person qe per egoizmin e saj shkatrron forumin tone, ç'emer ti vejm ne kesaj,Po ketu e gjetet te diskutoni banet e anetareve?!Dhe jeni vet ju shkrimtaret e famshem te forumit tone qe i beni keto gjera. apapa!
![]()
Luci s’ka marr ban.po a nuk eshte e çuditeshme e dashur, qe dy personazhet me me kulture ketu @Petrit Kola dhe @Lucida Sidera te marrin ban nga nje admine e fshehte ketu, nga nje person qe per egoizmin e saj shkatrron forumin tone, ç'emer ti vejm ne kesaj,
pastaj edhe sikur ata te kene bo noi gjo te vogel, iu duhet falur pasi dihet gjendja e tyre mendore dhe psikollogjike, ata jane per tu qare hallin, jane per gjynaf,
po pse me ngatarron mua ai shejtan @Xha Tani per te dy,Luci s’ka marr ban.
mos u tall shume , te lutem..![]()
po e kam kete te mete e dashur, e marr te mirqene nje gje qe e thua,Sa kollaj e ha dhe ti ate kokerr ulliri.![]()
@Xha Tani cke qe i thu qe eshte ,Luci,Ban?![]()
Kush po mallkon,Pjeri?Po e mallkon si ato shtrigat e makbethit, me llafe e me shkronja.![]()
Fjalen time merre seriozisht se s’te genjej. Ti e di qe Xha Tanin e krmi shakaxhi.po e kam kete te mete e dashur, e marr te mirqene nje gje qe e thua,
Kush po mallkon,Pjeri?![]()
ti dyshon se ata jane budallenje ?..po a nuk eshte e çuditeshme e dashur, qe dy personazhet me me kulture ketu @Petrit Kola dhe @Lucida Sidera te marrin ban nga nje admine e fshehte ketu, nga nje person qe per egoizmin e saj shkatrron forumin tone, ç'emer ti vejm ne kesaj,
pastaj edhe sikur ata te kene bo noi gjo te vogel, iu duhet falur pasi dihet gjendja e tyre mendore dhe psikollogjike, ata jane per tu qare hallin, jane per gjynaf,
aman per shakate e tij, me dalin pordhet vuuFjalen time merre seriozisht se s’te genjej. Ti e di qe Xha Tanin e krmi shakaxhi.
Luçiana , me fal Luçido @Lucida Sidera ku je, duku shpejt, mos e boj merak plakun,
Ta ka qejfi te genjehesh, e shoh.aman per shakate e tij, me dalin pordhet vuu![]()