• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Diskutime per ekonomine dhe politiken shqiptare me rastin e zgjedhjeve 2025

gjer me tani une i kam dhone shqiprise dhe shqiptarve, kuptohet pa interes,
po kete nuk e kuptoj ;

se kuptoj kete,
Leri fjalet boshe Pjer … nderkohe qe titulli I temes me qellimin nuk perputhen fare …. dhe aq me teper qe je edhe komplet Zero nga ekonomia dhe politika . lol

Han pra … duke bere edhe propagande ne kurriz te tij per interesin tend personal . lol

Leri fjalet boshe Pjer … nderkohe qe titulli I temes me qellimin nuk perputhen fare …. dhe aq me teper qe je edhe komplet Zero nga ekonomia dhe politika . lol
se sa marr vesh une nga ekonomia, kete e dijne te tjeret qe kane lexuar materialet e mia, jo nje njeri qe nuk ka lexuar gje, tregimin a e lexove,

Han pra … duke bere edhe propagande ne kurriz te tij per interesin tend personal . lol
kete gje, interesat e mia personale, akoma nuk ma shpjegove, kush jane keto,

vlera e kriptomonedhave, rritet nga besimi i njerzeve, sa me shume blerje te kete, qe do te thote me shume besim, aq me shume edhe vlera i rritet,
bitcoin-i eshte sot me popullori, ku ka me shume kliente qe operojne me te, mirpo fatkeqesisht shumica e bankave qendrore (per te mos thene te gjitha) nuk e njohin ate,
ne amerike, disa kompani, dyqane, etj, kane filluar nga pak ta njohin nga pak ku ti mund te blesh me bitkoin, biles mund te blesh edhe makine,
ndersa ne europe, thjesht operohet vetem per transaksione, shit-blerje bitcoini, dhe nje pjese e vogel e njerzeve e pranojne per shit-blerje te sendeve personale,
per shqiptaret e qyteteve te medhaja, sidomos per te rinjte, bitcoini eshte i njohur para nja 7-9 vjetesh, ndersa keto 4-5 vjetet e fundit shohim edhe shqiptare aktiv me kete kriptomonedhe,
une e kam njohur bitcoinin qysh ne fillimet e saja, kur vlera e saj nuk i kalonte 20-30 dollai , me mbrapa shkoi 200 dollare, dhe doja te bleja ne ate kohe nja 2-3 bitkoin, mirpo nuk dija, nuk kisha telefon me internet si tani, ne kompjuter disa vetem kopie-paste, pra kam qene mbrapa nga ana praktike, nderkoh qe isha para se te tjeret nga ana teorike per te tera kriptomonedhat dhe sidomos per obligacionet dhe aksionet,
vete kam pas blere aksione te dy kompanive te ndryshme, veprime qe behen banke ose dhe vete kompanine ku ti iu blen aksionet, dhe kam dale me fitim, fitim qe ti e prek me dore, jo si kriptomonedhat ku ti mund te jesh milioner por ne celuloid, ne ajer,
ju falwminderit per kte informacion Pjero.

keshtu , ne dt 9 maj te pres te shkojme te vizitojme Gi De Masha sepse ndodhet ne Llixha 6 km larg nga Cerriku..

ju falwminderit per kte informacion Pjero.

keshtu , ne dt 9 maj te pres te shkojme te vizitojme Gi De Masha sepse ndodhet ne Llixha 6 km larg nga Cerriku..
shko takoje, se une jam akoma ne pune ketu, sa here do e perseris, qe do jem dy javet e fundit te majit dhe javen e pare te qershorit, tre jave,

tani jo, sepse vlera e saj eshte e larte, te investohej ne bitkoin para 5-7 vjetesh po edhe ia vlente, tani jo,
gjithmon eshte interesante te investosh ne diçka te re qe sapo del, dhe qe e ka vleren te ulet ne fillim, se me mbrapa vlera e saj rritet dhe nuk eshte me interesante,
Do e diskutojme shtruar kete ne javen e pare te Qershorit me shishe vere te vjeter perpara nese ja vlen tani te investosh apo jo , gjithmone keshillat tuaja ne fushen e investimeve me kane rezultuar Produktive .

shko takoje, se une jam akoma ne pune ketu, sa here do e perseris, qe do jem dy javet e fundit te majit dhe javen e pare te qershorit, tre jave,
po cti them une per ty ?
ai me tha ne telefon qe Pjeri niset naten per gjithe naten per mua..

po ne dt 16 vjen ai , i thash une ?
pse nuk rri edhe 1 jave me teper ??

faleminderit shume , tha ai.
ju njofta me ne fund se kush jane shqiptaret e shqiperise , tha ai...

pse si jemi ne , i thash une...

te tjerat do ti tregoj kur te takohemi per se gjalli se na i marrin vesh te tjeret muhabetet tona...🙄🥸

po cti them une per ty ?
ai me tha ne telefon qe Pjeri niset naten per gjithe naten per mua..

po ne dt 16 vjen ai , i thash une ?
pse nuk rri edhe 1 jave me teper ??

faleminderit shume , tha ai.
ju njofta me ne fund se kush jane shqiptaret e shqiperise , tha ai...

pse si jemi ne , i thash une...

te tjerat do ti tregoj kur te takohemi per se gjalli se na i marrin vesh te tjeret muhabetet tona...🙄🥸
mos u merr me prralla dhe krijime prej shejtani, se plaku nuk i ka qejf keto,

Pjero , vazhdojme me pyetjet :

Cfare mendoni per kte Amerikanin qe po udheheq fushaten e Liderit Sali Berisha.

Mendoni se ka kapacitete fituesi ?
ju faleminderit...

ndersa pyetja tjeter ?

Cfare mendoni per partite e reja qe jane pjesmarrse ne kto zgjedhje...

A i shihni ne parlameht pas 11 Majit ??..
ju faleminderit...

Pjero , vazhdojme me pyetjet :

Cfare mendoni per kte Amerikanin qe po udheheq fushaten e Liderit Sali Berisha.

Mendoni se ka kapacitete fituesi ?
ju faleminderit...

ndersa pyetja tjeter ?

Cfare mendoni per partite e reja qe jane pjesmarrse ne kto zgjedhje...

A i shihni ne parlameht pas 11 Majit ??..
ju faleminderit...
Ai amerikani qe ka qene edhe ne fushaten e Trumpit, mund ta keshilloj Berishen per dekorin por jo per problemet e shqiptarve, partive shqiptare, ekonomine shqiptare, politiken shqiptare, se keto problemet shqiptare, Berisha dhe ekipi i tij i dijne me mire se keshilltari amerikan,
une kam pershtypjen se ai eshte thirrur dhe paguar, me shume per ndikimin qe mund te keti ai tek ekipi i Trumpit, influencen qe ai mund te kete tek presidenti amerikan,

Sa per partite e reja, do te thoja se jane nje shprese per shqiptaret dhe Shqiperine, pasi keta te vjetrit, sikur e tepruan me ndejtjen kaq gjate ne pushtet, apo siç thote dhe populli, u bone bajat, prandaj do te deshiroja qe keto parti te fitonin, pavarsisht se eshte pak e veshtire, pasi ne numurimin e votave do kene ndikim antaret e PS ne komision dhe qendrat e votimit,
me vjen keq qe te gjitha keto forcat e reja, nuk u bashkuan ne nje front kundra palloshit qe u stazhionua ne pushtet,

Ai amerikani qe ka qene edhe ne fushaten e Trumpit, mund ta keshilloj Berishen per dekorin por jo per problemet e shqiptarve, partive shqiptare, ekonomine shqiptare, politiken shqiptare, se keto problemet shqiptare, Berisha dhe ekipi i tij i dijne me mire se keshilltari amerikan,
une kam pershtypjen se ai eshte thirrur dhe paguar, me shume per ndikimin qe mund te keti ai tek ekipi i Trumpit, influencen qe ai mund te kete tek presidenti amerikan,

Sa per partite e reja, do te thoja se jane nje shprese per shqiptaret dhe Shqiperine, pasi keta te vjetrit, sikur e tepruan me ndejtjen kaq gjate ne pushtet, apo siç thote dhe populli, u bone bajat, prandaj do te deshiroja qe keto parti te fitonin, pavarsisht se eshte pak e veshtire, pasi ne numurimin e votave do kene ndikim antaret e PS ne komision dhe qendrat e votimit,
me vjen keq qe te gjitha keto forcat e reja, nuk u bashkuan ne nje front kundra palloshit qe u stazhionua ne pushtet,
Pjero , kam nje pyetje speciale qe i adresohet Profesor Pelinci , i cili shfaqet sikur te jete Agjent i Dea' kur flet per arrestimet e politikaneve tane por edhe per te ardhmen e Shqiperise.

Cili eshte mendimi yt per kete personazh karizmatik ??

Pjero , kam nje pyetje speciale qe i adresohet Profesor Pelinci , i cili shfaqet sikur te jete Agjent i Dea' kur flet per arrestimet e politikaneve tane por edhe per te ardhmen e Shqiperise.

Cili eshte mendimi yt per kete personazh karizmatik ??
Pellumb Pilinçi, shqiptaro-amerikani qe ka ardhur dhe ka formuar nje parti ne Shqipri, ka ardhur me buje te madhe, si agjent i CIA-s dhe si njeri i Departamentit te Shtetit Amerikan. Ne fakt vetem keto dy fakte qe ai i thote me mburrje, duhet ta perjashtojne automatikisht nga zgjedhjet, pasi ligji e ndalon te jesh pjesmarres ne partit shqiptare kur je apo ke qene agjent sekret i nje vendi te huaj. Megjithse ne Shqipri ndodhin çudira nga te rrallat, dhe ky nuk eshte rasti i pare, kemi pare plot politikane (qysh nga koha e krijimit te shtetit shqiptar) qe i kane sherbyer edhe vendeve te huaja, apo dhe qe jane dyshuar si te tille.
Pellumb Pilinçin, intervistat e tij i kam ndjekur dhe kam vene re tek ai, sinqeritet, por si i goditur, sikur ka dal nga spitali i Elbasanit. Para nja dy-tre vjetesh ai eshte shprehur se ishte ai qe ka organizuar vajtjen e Ramizit ne Amerike, vendosjen e Berishes ne krye te PD, Nanos tek PS, etj, organizime qe mbajne vulen apo doren e tij. Pra qe do te thote, se gjith kete katrahure e kemi fale idiotesise se Pilinçit.
Ai hiqet sikur di gjithshka, pra agjenti i CIA-s, kur dinte gjithshka, pse nuk mbeshteti disidentet dhe adhuruesit e simpatizuesit e Amerikes ne ate kohe, pse mbeshteti pikerisht ata qe nuk kishin pjerdhur noi her per te. Ky tani , tamam si i penduari, kerkon ti heqi nga skena politike PS dhe PD, apo me sakte Ramen dhe Berishen, dhe kerkon ndihmen e te rinjve, dhe mire ben, mirpo lind nje pyetje naive dhe e drejte;
kur ky ditka gjithshka, si nuk ditka se kush kane qene ata qe jane torturuar per Ameriken, ata qe e kane pasur si busull Ameriken, si ka mundesi ky oficer i larte i CIA-s, ky komandant i larte e Pentagonit, me tre plumba ne trup (siç thot vete), nuk di se kush jane ata qe jane kundra politikes se vjeter, ata qe jane me Ameriken, si nuk i di, qe ti kishte marre ne partine e tij, por ben thirrje sa vuajtese aq dhe arrogante.
Ky nuk di asigjo, ashtu si shumica e amerikanve dhe atyre qe punojne ne administraten amerikane, nje tufe budallenjsh.
Paraqitja e ketij personi ne skenen politike dhe mediatike shqiptare, sa grotekste aq dhe qesherake, tregon mjerimin e sistemit amerikan, dhe gabimin tone te dikurshem, qe e kishim idealizuar Ameriken, nderkoh qe Amerika eshte pikerisht ky, Pellumb Pilinçi, te qeshesh e te qash njekohesisht.

Back