Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ditari i një pijaneci. (🛑 age free....)

Jo se i urrej, por nuk kam simpati per ta. Dua tu rrije sa me larg. Kam parasysh ata qe rrine me ore te tera lokaleve duke pire e si ke per asgje ne familje.Akoma me keq nese behen te dhunshem. Asgje e mire nuk vjen nga pija e tepert.
Ndersa une thjeshte me kohen ata qe viktimizohen e nuk i napin vedit nuk e di sepse pas nje fare pike nuk me ngjit hic. Normale qe kemi te gjithe tatepjeta po robi duhet me u ftillu ne nje fare pike. Dmth kë pi ose ka probleme dipendence ne pergjithesi te medha dhe e fshehin me justifikime viktimizuese per mua thjeshte jane karakter i dobet e i perton menderja te jetojne po terhiqen zvarre duke kerkuar mirekuptim kot e pallavra justifikimesh.

Ne kur dehemi , themi të vërtetën por askush nuk na beson.

Ne kur dehemi , themi të vërtetën por askush nuk na beson.
Njeriu kur pi vetem bertet ato qe thote perdite, eshte i njejti person i perditshmi, i vetem ndryshim eshte zeri.por eshte i njejti person me humbjen e vetdijes se po ulerin dhe ben gjera te cilat i mohon kur i del pija.
Une i urrej pijanecet.

Njeriu kur pi vetem bertet ato qe thote perdite, eshte i njejti person i perditshmi, i vetem ndryshim eshte zeri.por eshte i njejti person me humbjen e vetdijes se po ulerin dhe ben gjera te cilat i mohon kur i del pija.
Une i urrej pijanecet.
Ka lloj lloj modelesh te dehuri.
Psh une kur dehem kendoj 🥰🥰🥰

do doja qe nje pije mos te me vinte ne gjume direkt, me vjen inat qe sa here qe pi nje gode, dua 3-4 ore te kem prap energji se dukem si e vdekur :/

Last edited:
Une po nuk u embelsova me "Amita kumbulle" nuk di ti numeroj sic duhet ato... 😊

Jashte ditarit
:
Kryt tan o and
Mos e sill maa !
Shyqyr shpetum nga na ai bolja!
(Nje shok tu fol per vllain e vet)
Edhe nje lutje shpirti per mos me sjell shoqen nga Saranda qe na i hekurosi palosi etj
Rrobat....
sometimes people like too be! whatever they mess is in that moment don't try to fix it!
P.S
Dua te jem gazmor sot 😁
abateee, çfar ke pire sot more djale 😁

Back