Tomi
Abate Faria
Kafe vallaj ah po e ca koktejle jo alkolike tashi ne darkeabateee, çfar ke pire sot more djale![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kafe vallaj ah po e ca koktejle jo alkolike tashi ne darkeabateee, çfar ke pire sot more djale![]()
Jane te lashta kto postimet o Pjerabateee, çfar ke pire sot more djale![]()
Tashi ne kohet moderne je bo cun me norma. Po na pelqe.Jane te lashta kto postimet o Pjer![]()
Pse kur ska qene me norma?Tashi ne kohet moderne je bo cun me norma. Po na pelqe.
Bate e kam kexuar edhe atëheherë kur e postove... sot e rilexova ...Hyrhje :
" Markezi De sad, nje I çmendur! Por edhe Bukowski etj konsiderohen pervers nga shume njerez. E megjithate
Une mendoj qe pervers eshte Remaruqe me obeliskun tij te zi "
-------
Sot u zgjova me nje shije te keqe... sikur ma kishte fshi dikush bilen neper surrat. S'di ku dreqin me coj ajo enderr, por nje shok po u mburrte se kishte pallu njeren edhe se ajo ishte si nje shpelle ku ai nuk e ndjente fare ferkimin.
Te gjithe gajaseshin ne enderr.
- mbase ngaqe e ke si fije bari ti ndaj bo eko...
Te qeshurat u kthyen ne histeri nga grupi. Nerkohe ky shoku me ndiqte nga pas per te me treguar bilen...
Ne fakt kjo ka qene histori reale (perveç te treguarit e bileve realisht) dikur para shume vitesh,
edhe referimi im atehre ka qene ;
"Fije makarone"
S'di pse ma coj truri ate enderr, pasi as shoku as audienca nuk ishin te njetet.
.............
Dite e diele mengjes. Nje dite me pare nuk ke futur pike alokli ne goje. Madje edhe trecerekun e dites me pare.
Nuk ka me keq...
Prit pak!
Ka edhe bile ne enderr...
.............
Vetullat mbase kane marre jo forme "s" ose "z" por diçka të perngjashme me egersine, mbase nga kjo i zbardha dhembet me furçen qe kur kreva pune per pak sa nuk theva xhamin e akullit te tualetit per ta hedhur jashte.
-Por kjo jo per fajin tim, i pari e ka faijin ustai qe i ka bere aq lart dritaret e vogla si frengji ke para banjo edhe mbasbanjo, pastaj robi im qe mka von xhomat a thu kom dore pjanisti per ta fut nje kunj ndermjet pllakave dhe nivelit 2,1,0
-Fola gjo une?!
Thjesht lava dhembet mbas shum kohesh, edhe mu desh te mbyll syte se reflektonin nje ngjyre me porcelanin e VC...
Nuk dua te vazhdoj me opinione personale se nuk mbaroj duke "vjelle"
Opinione...
theva furcen dhe e hodha jashte "frengjise me xham akulli"
Edhe dhembet e mi shlelqenin fiks si te nje babuin qumshti
Por shijen e biles e kisha neper goje ende...
I tharte!?
Po tamom i tharte nga mentja apo çdo lloj arome kishte pasta e dhembve, I veshur nga brenda gojes sikur kisha ngrene hurmat e pare aguridh pa fare.
Bilet jane te frikshme sidomos ne enderr...
Jane si opinionet qe na perndjekin...po, po!
Por per me teper mos u genjeni nga "oblelisqet"
Edhe vete femrat, madje nga ato "histeriket" apo nimfomane qofshin nuk do donin nje enderr me bile..
Qofte edhe bilja qe duan.
Ky nuk eshte fakt shkencor.
As opinion.
Por bindje imja.
Ata/ ato qe ju thone ndryshe jane si pordha me bori qe kalo si e njohur pa kontroll posotblloku tek "porta poshte" edhe ka nje ngarkese mrapa...
..................
Duhan zot dua nikotinen e mjesit!
......................
Tek verej/nuhas dhomen (siç duket larja alla ushtarakshe dhe nenexhiknat etj, kishin bo te veten tek hunda)
Une pardje e pastrova kte vend!
E megjithate nje kanoce qe mbante ere birre te thartuar , por sidomos nje njolle ne parket (ishte leng turshish e perzier me te shkelurat etj)
Edhe shume, por jashte zakonisht teper qese plastike mickonja te vogla nga ato qe jane gjahtare te thartires gelonin neper territore te ndryshme te territorit tim....
Kthej ate pak uje gline qe ka mbetur.
Sot jo! Sot do besh tjeter gje!
..........................
- Lavazza ti voglio!
.................................
Midis kohes qe lavazza zjen aromen per hunden dhe qiellzen time, thashe po boj cigaret edhe po mbush pak uje nga 10't litershi tek bidonat bosh te ujit magjik me podhe nga malet tona.
Nderkohe si nje terminator me sy verej rete e mushkonjave, ne fakt pak birra...
por me teper e ka fajin salca!
Po po salca!
Ose me sakte pjatat e pa lara me pak salce...
Me vjen keq per shishen e qelqit...
E kuqe flake qe mban era myk tashme pergjysem. Si çdo pasta qe kom hudh ne plehra. (Apo si shum gjona te lena pergjys...)
Por si te ishin nga e njejta toke avujt e kafes ;
- ti mund te besh nje gje te mire me te...
- Pooo! Do e laj do fus vajin e ullirit se u llodha duke la,shpla hinken neper gryka te ngushta plastike per me teper
- hehehe idiot e shef pak arome kafe.
........
Prape me vete po flisja une?!!
Epo funja ditar.
..........
Arra thote gjithmonë te verteten :
Pasi hodha kafen ne filxhan me medimin se punet i kom te llogaritura, jo si terminator por s'di ah!
U gezova aq shume sa lava edhe goten e madhe te birres packa se uji qe me temperature ambjenti.
Me ne fund ah me ne fund,
Pak nikotine!
S'di kush e njeh "fantozzi " si personazh edhe ai llogaritar me profesion.
Cigaret mbanin ere parfum!
Edhe nuk po flas diçka nga cfare do mund te me kish ngel mua neper gishta per te heq "aromen" e endrres por parfum parfum!
Gati sa nuk volla, kap tjetren po e njejta.
Dola ne ballokn per te marr ajer.
Koha si grifsh!
Do doja t'ja kisha treguar asaj bilen pozicioni me strategjik i mundshem ;
E djella përballë meje qe neper rete grifsha mcifej.
Por isha esull edhe jashte...
Ah sa do do kisha dashur!
(O dilell legen por edhe kur shaj me ze esull ne 90% te rasteve shaj anglisht....po 10%
Ah ahh sikur ta dije berthamen e prushit te cigares...)
Si perfundim nuk ja tregova bilen lagjes... as diellit as grifshes!
mora ate pak lageshti qielli
Edhe vesen nga gjethet e arres.
Jami lumtur qe se kom pre ate dege packa se luj me rrezikun.
Ajo eshte rrebele edhe me zë rrugën e shkallve kur zbres...
Kur hip jam i forte!
Ajo te le shenja neper duar.
Por jo me tepër se nikotina qe thith unë nepermjet gishtave.
Kshu me lesht e hunes thitha gjethen e arres edhe ajo me tha se ....
.............
Rezerve se ca arra foli
......
Ka inot por ka ene dit!
.........
(Rezervoj nje pjese ktu)
.....
E di u lodhaedhe ende skom dal prej shpie
dhe sju kom tregu "happy ending"
ende
Shume por shumë të lumtur myself smels almost montechristo no one!
Ate aromen e cokollates qe e gjen vetem neper fletet e nje cigareje te vertete..
........
The girl
...............
Etc etc etc
...........
P.S
Dilelli ta vë bilen ne gjumë anyway
.................
Në vend te prologut:
"Perversiteti me i madh qendron tek une, jo se po boj mea culpa, por per faktin se mendoj qe di te shkruaj.
Sepse në një mënyrë ose ne nje tjetër perfundoj duke dhene moral....
Gati gati disa flete jane aq te trasha sa duken si THIRRJE PAMFLETI
Barkushja e majt apo ajo e djathta?!
Mos harro se zoti është mbi keto..
Perveç se kom gati 80 m² parket ķom edhe gati 10 m² pllaka facilitete, ku me moralin
Boj kafe turke se bohet e mire me zjarr"
Ja kte boj me fletet qe shkruj...
Nje mea kulpa delenxhijve :
De sad Bukowski,
Te pakten surpriza nuk ka vetem rritje nepermjet asaj qe do.
Po sidomos Erikut "pervers"
Nuk di kush edhe si, do shkruante ndryshe, po te mos kishte nuhatur nëpër gishta gjakun e dikujt tjetër...
Jam ne delir pije o GiBate e kam kexuar edhe atëheherë kur e postove... sot e rilexova ...
je talent për shkrime, aso sic thuhet ke dell poetik.
më ëndje lexoj postimet tua!
U wishJanë 8
Nje pyetje kisha edhe une :Nje pyetja kisha :
Perse e therret veten tende “ Pijanec “ ne k’te rast ? Dmth qysh ta kuptoj k’te ?
Nje pyetje kisha edhe une :
Can I have your number I'm feeling lonely![]()
Therapy?Prandaj jemi k’tu : p
Yeah sort of : pTherapy?![]()
This is a deal!Yeah sort of : p
Hic re.Cke re?