Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ditari i një pijaneci. (🛑 age free....)

Ndersa lkjo eshte pas gotes dopjo 5
Une jam essull tani por ngaqe kam imagjinate te forte dhe experience alkoli po e shijoj sikur jam i dehur lol

Data: Nuk e mbaj mend më. Ora: Kush ka nevojë për të?
Sot e gjeta veten prapë në tavolinën e zakonshme, me gotën në dorë. E vetmja gjë që nuk më tradhton. Alkooli është i sinqertë, më flet troç, më sjell të gjitha kujtimet që mundohem t’i fsheh.

E mbrëmja vonë
Më pyesin pse pi. Çfarë përgjigje të jap? Pij sepse është më e lehtë të harroj se sa të përballem. Pij sepse është e vetmja mënyrë që zhurma në kokë të bëhet një melodi e largët.

Nata
Kam filluar të flas me shishet. Ato s’më gjykojnë, as më ndërpresin. Më mirë shoqëria e tyre se sa boshllëku që lë pas njerëzimi.

Në agim
Dritarja ime sheh lindjen e diellit, por unë nuk arrij ta përballoj. Drita më dhemb, më tregon sa shumë jam zhytur në errësirë.

Përfundimi i ditës
Nuk është fundi i botës, por ndonjëherë më duket si fundi i im. Gotë pas gote, shishe pas shishe, dhe përsëri bosh. Në fund të fundit, a mund të mbushet një shpirt i thyer? Apo alkooli vetëm e pasqyron më mirë krisjen?

Ndërkohë që rrotullimi i botës më turbullon, unë vijoj të shkruaj, sepse ndoshta mes këtij mjegullimi do gjej veten. Ose të paktën, një arsye për ta lënë gotën. Por jo sot. Sot, përqafova fundin.

@Abate Faria 🍻
🙄🙄🙄
Somewhere
Something
(Tip scorpion always somehow something's)
It's okay too be gay!?
Somewhere...
We rock away

Sdi pse me vjen e me vjen ndermend "idioti" I dostojevski
Kur mendoj diell pushime,protesta etj Nderkohe pse ndihem idiot serish kur ngre pytje te tipit "komisirati nr 6, beri rrokade me zjarrfikset gjeografikisht??
Pse!? Edhe aty ka nje kembane kishe ortodokse qe me can trapin kur une jam me shume halle toksore i shoqeruar etj? Me keq se dy hoxhallaret qe bejn eko me nj tjetrin nga kodra ne koder me korda zanore ne te njejtin pellg gjeografik?!"
(Nderkohe fishekzjarret ja mbysin te dyve ne 12 fiks)

Idiot?
Kurre! Thjesht ndalo dhe mendo
Se ka njerez idiot (fictional idiots)
po mbase edhe ka njerez te pa afte per te kalkuluar ate prakticitetin e te keqes se domosdoshme!
Por le ta lem kte
Muahbet edhe kalojm
ktu

Sdi pse me vjen e me vjen ndermend "idioti" I dostojevski
Kur mendoj diell pushime,protesta etj Nderkohe pse ndihem idiot serish kur ngre pytje te tipit "komisirati nr 6, beri rrokade me zjarrfikset gjeografikisht??
Pse!? Edhe aty ka nje kembane kishe ortodokse qe me can trapin kur une jam me shume halle toksore i shoqeruar etj? Me keq se dy hoxhallaret qe bejn eko me nj tjetrin nga kodra ne koder me korda zanore ne te njejtin pellg gjeografik?!"
(Nderkohe fishekzjarret ja mbysin te dyve ne 12 fiks)

Idiot?
Kurre! Thjesht ndalo dhe mendo
Se ka njerez idiot (fictional idiots)
po mbase edhe ka njerez te pa afte per te kalkuluar ate prakticitetin e te keqes se domosdoshme!
Por le ta lem kte
Muahbet edhe kalojm
ktu
Qeke ke dopio e dytë 😂

Back