• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Dokumentare, Aktore, regjizore, etj,..

Ky dokumentar ka vleresim te mire ne Rotten Tomatoes. Eshte ne Netflix dhe mendoj ta shof se shpejti.

Sipas <ruseve>....
FAZITI...
Fluksi ....po ta dite El Chapo,avokatin nuk e vrisnin.
Ja SHUANIN...RRACEN.
Poshte meksikanet.

Laurie Bembeneck ish police ne Wisconsin u akuzua per vrasjen e ish gruas se burrit te saj .Lori e bija e nje polici qe e la punen sepse kishte shume korrupsion ne polici,vendosi te beje trajnim dhe punonte si police.Beri trajnimin dhe filloi Kur ishte ne pune si police ajo njihet dhe vendos te martohet me nje detektiv ,Fred Shulzin
Ne nje rast ajo genjeu ne nje raport per nje shoqen e saj dhe u pushua nga puna.
E vrara Christina Shulz u divorcua nga Fred Shulci.Sipas vendimit te gjykates Fred Shulzi duhet ti paguante Christines nje sasi parash per 2 femijet qe at kishin cdo muaj.
Fredi u martua me Lorin dhe i jepte Kristines gjysmen e rroges per te suportuar femijet.
Me vone Kristina gjendet e vrare ne Krevat nga policia.Policia sipas hetimeve dhe pseudo evidencave fajeson per vrasjen Lorin.Ajo denohet perjetsisht ne burg dhe nuk pranoi fajesi dhe kembengulte qe ajo s'kishte asnje lidhje me vrasjen e Kristin Shulcit.Media dhe popullata lokale nuk ishin te bindur per fajesine e Lorit dhe
opinioni i pergjithshem ishte
qe Lori ishte e pafajshme,asaj i kishte bere puc Fredi Shulzi.Besohej qe Fredi Shulzi kishte dijeni per autorin e Krimit.
Pas 8 vjetesh ne burg Lori arratiset nga burgu dhe shkon ne Kanada.Pas ca kohesh nje kanadez e njeh fytyren e saj si person i kerkuar ne Amerike per vrasje dhe telefonon policine.policia Kanadeze e sjell Lorin ne Amerike dhe behet rigjykim i ceshtjes se saj me pretendimin qe ne hetime jane bere gabime,akuza ndaj saj nuk qendron dhe ajo ska faj.

@Bad_Teacher

Nji nga regjizoret eshte ne.....Los Angeles.
Apo ne....Wilshire Boulevard.

PS....nje kulle me gjama(si po i bo ed SHKERDHATA)kati i katert.

Tenkju.

40 vite krah njëri-tjetrit, aktorja e njohur zbulon përse nuk e kurorëzoi asnjëherë dashurinë me partnerin e saj

10:24, 17/07/2023

Aktorja e njohur Goldie Hawn ka treguar së fundmi se përse nuk u martua kurrë me partnerin e saj prej 40 vitesh tashmë, Kurt Russell.

77-vjeçarja, rrëfeu gjatë një bisede me Chris Wallance të CNN se përse ajo dhe Russell nuk janë ende të martuar.

“Pse duhet të jemi? A nuk është kjo një pyetje më e mirë?” tha Hawn.

Ajo vazhdoi duke shpjeguar se ajo dhe partneri i saj i kanë kaluar njëherë divorcet. Haën ka qenë e martuar më parë me regjisorin Gus Trikonis nga viti 1969 dhe deri në vitin 1976 përpara se të martohej me Bill Hudson, me të cilin ka dy fëmijë, Oliver dhe Kate Hudson. Ndërsa Russell, 72-vjeç u divorcua nga ish-partnerja e tij Season Hubley në 1983 pas një martese katër vjeçare.

“Kur nuk funksionon, përfundon në biznes të madh”, u shpreh Hawn.

“Është gjithmonë e shëmtuar. Dikush në fakt duhet t’i hedhë një sy dhe të thotë: “Sa divorce në të vërtetë janë argëtuese? Sa divorce në të vërtetë nuk kushtojnë para? Sa divorce në të vërtetë ju bëjnë ta urreni personin më shumë se më parë? Sa divorce i kanë lënduar fëmijët?'”

“Më pëlqen ideja që mund të zgjohem në mëngjes dhe të marr vendime çdo ditë nëse dua të jem këtu”, tha Hawn. “Dua të them që marrëdhëniet janë të vështira. Ato nuk janë gjithmonë të lehta. Ka të gjitha llojet e pengesave që ne kalojmë. Ka gjëra në të cilat ne besojmë, gjëra në të cilat nuk besojmë, ne biem dakord.”

Ajo shtoi: “Kështu që unë mendoj se në fund të fundit të qëndrosh e pavarur është e rëndësishme, kështu që ju mund të mbani veten dhe në fakt mund ta keni atë ndjenjë.”

Përveç Kate dhe Oliver, çifti mirëpriti djalin e tyre më të vogël, Wyatt Russell, në korrik 1986. Russell pati gjithashtu një djalë me Hubley, Boston Russell, në shkurt 1980.

Hmmmmm....-mendon--mendon--mendon--mendon-

Mu m`PELQEU ajo.......
женщина ne minuten e 10.15 sek.

Beno....ske marre?
Pse kshu!!!
Ajo eshte pa breke.
Edhe?
Nuk dilet kshu ne ambient publik,pavaresisht se osht ne plazh?
Si dilet,se nuk te kuptova?
Per SHEMBULL....bubin e VRE=HAPUR tek vllai madh me flamur aPO ne = STUDIO dhe e KQYRIN gjithe albanezet te agravuar.

Spasiba....sorry.

KLM.

TSCHYSS.

Te TANA mendimet e ndryshme aqe poshte te = SAKTA.

Me e GODITURA....

Immer der Russe, alle Andern sind die Guten.

GENAU.

Cudi qe si disa aktore te mira ne pamje dhe role kane nje kariere te shkurter. Psh:
Kathleen Turner
IMG_9170.jpeg

Kelly McGillis
IMG_9171.jpeg

Feminism What the FUCK.

Burimi(se i keni qejf perendimoret)====

faziti(me te vogel)...

PERFUNDIMI....
NATYRISHT=NUK shikoj UNE,pislliqe ne SHEMTIRA.

Ne...
Rusi,
ne MEDIA SHTETERORE,
NUK lejohet propagande ANTI=FAMILIARE.

Diku qeter=PO.

ENDE.

Back