Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

E dini se ?

Anëtar
Nov 18, 2025
Postime
4,687
Pikët
113
A e dini se gjatë viteve 1946-1948, kërkuesit shkencor injektuan me sifiliz 700 subjekte në Guatemala, dhe 400 prej tyre vdiqën ? Subjektet ishin meshkuj të burgosur, njerëz me probleme të shëndetit mendor dhe ushtar. Të gjitha këto në emër të shkencës. Qëllimi i eksperimentit ishte nëse penicilina do mund të largonte sëmundjet seksualisht të transmetueshme...

Ne daten 23 korrik rekord i ri i linjave ajrore ne gjithe boten shenon numrin 153,359 fluturime ne nje dite?😳

Ne daten 23 korrik rekord i ri i linjave ajrore ne gjithe boten shenon numrin 153,359 fluturime ne nje dite?😳
Dhe te mendosh qe @Juno nuk ben dot nje xhiro ne fshatin tim ? Se , dakort , @Noah ka linjen e jugut dhe ska faj.😎

Ti si mendon o shok , kaq e veshtire eshte te besh 50 kilomentra rruge , te shkosh te pijsh njd kafe esspreso ? 🤣

Dhe te mendosh qe @Juno nuk ben dot nje xhiro ne fshatin tim ? Se , dakort , @Noah ka linjen e jugut dhe ska faj.😎

Ti si mendon o shok , kaq e veshtire eshte te besh 50 kilomentra rruge , te shkosh te pijsh njd kafe esspreso ? 🤣
O çun note ai ooo Tan djali. 😀

Respekton turistet,e ato i do me perzgjedhje.``chairhide``

S'mban shoqni ai,se e ka mendjen leka e turiste mbi 1.78 m. 😀

Do vij shoku yt me pi kafe. 🙂

Ah kjo puna jone u bo si ajo legjenda e Kostandinit , por nejse..

@Juno meriton noten 10 me 💥 Yll , sikur une te isha shef Katedre , por edhe Minister Arsimi mire do ishte..🌻

Ah kjo puna jone u bo si ajo legjenda e Kostandinit , por nejse..

@Juno meriton noten 10 me 💥 Yll , sikur une te isha shef Katedre , por edhe Minister Arsimi mire do ishte..🌻

Ndonjëherë ju dy më dukeni sikur jeni pe Korçe dhe jo nga qyteti Stalin.🙄

Back