Markus
V.I.P
- Anëtar
- Nov 9, 2024
- Postime
- 5,372
- Pikët
- 113
Rama tregon forcën në Vlorë, gardistët u heqin pankartat protestuesve! Kreu i PS: S’kanë bërë prokopi popujt që udhëhiqen nga delirantët dhe sharlatanët.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ku e ke gjetur kete "personalitet" si reference!?Asllan Dibrani
Dalëngadalë po del në pah një skenar i rrezikshëm pas zhurmës kundër Vlorës, Sazanit dhe investimeve amerikane. Këtu nuk është vetëm halli për natyrën, pronën apo transparencën. Këto janë çështje serioze dhe duhen mbrojtur me ligj. Por pas kësaj zhurme po shfaqet edhe një bosht propagandistik anti-amerikan, anti-izraelit dhe anti-perëndimor.
Në këtë bosht po duken qartë përputhje interesash mes islamizmit politik, hoxhallarëve politikë, qarqeve nacionaliste greke dhe propagandës serbe. Nuk është nevoja që të jenë të ulur në një tavolinë për të punuar në të njëjtin drejtim. Mjafton që të kenë të njëjtin objektiv: ta dobësojnë orientimin euro-amerikan të shqiptarëve dhe ta paraqesin zhvillimin perëndimor si rrezik për kombin.
Pse u zgjuan pikërisht tani këta zëra?
Pse sa herë përmendet Amerika, Izraeli, investimi perëndimor dhe zhvillimi i Vlorës, menjëherë hidhen parulla fetare, anti-izraelite dhe anti-amerikane?
Kush përfiton nëse Shqipëria tremb investitorët amerikanë?
Kush përfiton nëse Vlora kthehet nga simbol zhvillimi në arenë përçarjeje?
Kush përfiton nëse shqiptarët largohen nga boshti euro-atlantik?
Protestuesi i ndershëm që mbron pronën, natyrën dhe transparencën meriton respekt. Por kush e kthen këtë çështje në luftë kundër Amerikës, kundër Izraelit dhe kundër zhvillimit perëndimor, nuk po mbron Vlorën — po e përdor Vlorën.
Vlora nuk është pronë e islamizmit politik.
Vlora nuk është lodër e agjendave greke apo serbe.
Vlora nuk është tribunë e propagandës anti-perëndimore.
Vlora është tokë shqiptare.
E kjo protesta që po vazhdon (ku jam edhe pjesë e tyre) do jetë një nga manipulimet më të mëdhaja të ndodhura në këtë vend.Ku e ke gjetur kete "personalitet" si reference!?
Duhet te kuptosh se nuk ka shqiptar qe eshte kunder zhvillimit, por ka shqiptar qe jane kunder tjetersimit te prones dhe perdorimit te saj per interesa thjeshte pushtetore!
Ndersa nuk perjashtohet ketu nje pakice qe shfrytezon momentin per te shpalosur agjendat qe jane permendur me lart.
Por Shqiperia po perjeton ndoshta nje nga momentet e saj me perçarese te shkaktuara nga politikat thellesisht antishqiptare te pseudorilindjes ramiste!
Kur te shfletohen arkivat e kesaj qeverisje do te kuptohet me shume per ato qe kane ndodhur atje.
Rama do te kete nje fund siç e meritojne aventurieret dhe batakçinjte!
Nje pjese aty kane agjenden e te deleguarve te Soros ne Shqiperi dhe te komanduara nga Delina Fico & co.E kjo protesta që po vazhdon (ku jam edhe pjesë e tyre) do jetë një nga manipulimet më të mëdhaja të ndodhura në këtë vend.
Personalisht kam vënë bast, se asgjë nuk do arrihet.
Por kjo po përdoret si protestë anti - amerikane
Më saktë anti presidentit amerikanë.
Duke parë organizuesit, përfshirë atë kryesorin ambasadorin e BE jam krejtësisht i sigurtë se kjo protestë është e organizuar & sponsorizuar nga banda.
E kam shqiptuar që ditët e para, por jam bërë pjesë dje për të vetmen arsye
Jam anti-diktat i krimit Rama & Balluku
Nje pjese aty kane agjenden e te deleguarve te Soros ne Shqiperi dhe te komanduara nga Delina Fico & co.
Me kane bere pershtypje disa fytyra qe i kam njohur dhe po i shoh keto dite te jene aktive ne tv qe jane shkolluar me bursat e Soros dhe kane perfituar fonde te medha nga Soros, qeveria dhe bashkia e Veliajt dhe befas po shfaqen si "atdhedashes"!

E kjo protesta që po vazhdon (ku jam edhe pjesë e tyre) do jetë një nga manipulimet më të mëdhaja të ndodhura në këtë vend.
Duke parë organizuesit, përfshirë atë kryesorin ambasadorin e BE jam krejtësisht i sigurtë se kjo protestë është e organizuar & sponsorizuar nga banda.
Shoku istakamit derri do plumb jo parada 1 maji siç bën edhe SalaE kjo protesta që po vazhdon (ku jam edhe pjesë e tyre) do jetë një nga manipulimet më të mëdhaja të ndodhura në këtë vend.
Sidomos Vlorën. Edhe në gojë ti dhjesi prapë do fajësojnë Zogun dhe Dalai LamënEdi Rama e njeh kete popull.
Video e Ivankës duket si video me inteligjencën artificiale, ndërsa këta të tjerët do jenë shërbetorët e ojf dhe ojq.Dgjoje, pak Ivanken, dhe Jarin.
Futen keta te Saliut dhe ta dhjesin kauzen.
Nuk bene dot nje protest kunder politikes se qelbur te te gjitha aneve se ta dhjesin kauzen keta Alekot e deshtuar. Keta qe bejne Alekun, domethene qe bejne sikur nuk kuptojne qe jane te gjithe pjese e te njejtit sistem.
Kjo eshte protest kunder sistemit, nuk eshte prrotest qe te behet rotacion sistemi.
Domethene te heqim nje mut, te veme nje tjeter.
Kam dal.Profesor ke dale a jo ne protest keto dite?