ZET
Cursum Perficio
- Anëtar
- Aug 31, 2011
- Postime
- 19,325
- Pikët
- 113
Une Trumpin nuk e kam kusheri te pare. Madje kur kishte nje program ne TV 'The apprentice' qe e ndiqte tere Amerika une s'e kam pare asnjehere perpos serise se pare, se e kisha zet.@ZET nuk të pëlqeu Berti që Shanti Trump?
Ne kete kohe USA nuk ka shans me te mire se Trump, i cili e do vendin e vet, i njeh tere sharabajgat politike qe i kane kerkuar fonde dhe ka mundesi ekonomike te mos jete i varur nga politika. Cdo person tjeter me me pak pasuri, do detyrohej te qendronte larg defamacionit dhe atentateve per jeten. I urrej lufterat, mirepo lufta ne Iran eshte shkeputje nga politika Angleze, e cila e ka perdorur SHBA si xhandar per te zbatuar ekspansionin e saj ekonomik qe kur ra si fuqi detare. Ju e dini qe Anglia i transferoi parane Fed Reserve te SHBA mes Bretton-Woods. Po Anglia ka oreks te madh dhe perzihet ne gjithe boten. Ishte Anglia qe vajti ne Kine per te blere opium dhe ereza; qe shiti opiumin ne Indi ne kembimim te pelhurave e cajit. Kines dhe Indise Perandoria Lindore e Romes u kishte mbyllur hyrjne ne Portat Albane ne Gjeorgji e Persi.
Trump di se ku godet. Problemi eshte se ka hapur shume fronte veprimi qe nuk mund te kryhen brenda 4 vjeteve. Tubat e WC jane duke u pastruar por era ka marre dhene. Kjo nuk do te thote se eskrecionet nuk ishin ne WC e bllokuar qe me Obamen. Trump eshte njeri qe punon, ndonese nuk ka nevoje te beje kete. Ata qe kane punuar per te thone se eshte njeri i thjeshte, qe e mban fjalen, eshte gjeneroz me stafin dhe vlereson besnikerine. Shkurt, do deshiroja te kishim nje Trump ne Shqiperi, minus menyren se si shprehet dhe personalitetin qe me thene te drejten eshte i bezdisur. Por kjo eshte dicka shume e vogel.
Jam komplet kunder luftes, AI dhe datacenters.
Last edited: