Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Edvini per pronat ne Bregdet..

Tragjasi e hëngri sallamin njëjtë me Thethin, etj, etj
Por për Dukatin lexova diku këtë.
Në protestë shkojnë të gjithë, e forcat e ndërhyrjes së shpejtë ishin aty për të vënë qetësinë dhe kontrollin
Por jo shumë larg në vijë ajrore me protestuesit ishin mëshkujt të armatosur gati për konfrotim me forca shqiponja dhe renea.
Kur ndërhyrja e vunë në dijeni të këtij problemi, u tërhoqën me bisht nën shalë.
Dukatasit nuk e shitën njëri tjerin për të njohurit që qëndronin me armë në mbrojtje të ujit, e kjo tregon fisnikëri dhe dinjitet
Që nga ajo ditë Dukatit nuk ia ndërpren ujin për ta dërguar tek mane tci.
P.s
Këtë që bëri Dukati duhet bërë nga organizarorët e protestës, nëse duan ta hedhin regjimin e të sjellin lirinë e votës.
Por me ata organizatorë ku shumica absolute vijnë nga OJF dhe ish MJAFT, thjeshtë le të themi
Prit gomar, të mbijë bar
Dukati I ka pritur që në fillimet e tyre me armë komunistët .. megjithëse ç'të bën partia sta bën perëndia
Si i tha ai më atë kohë...
Sjam fashist po I Dukat
As ti rus po i Tërbaç
Po na qenka taksirat
Vjen e na vret në prag

Dukati I ka pritur që në fillimet e tyre me armë komunistët .. megjithëse ç'të bën partia sta bën perëndia
Si i tha ai më atë kohë...
Sjam fashist po I Dukat
As ti rus po i Tërbaç
Po na qenka taksirat
Vjen e na vret në prag
Videoja flet qartë

Back