Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Elvira Dones - Edi Rama lëre vendin të marrë frymë! Je gabimi më i madh që bëmë në 2013!

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,434
Pikët
113
“Mos e bëj Shqipërinë Kurban!”- Shkrimtarja Elvira Dones mbështet protestat në Tiranë, thirrje Ramës: Lëre vendin të marrë frymë! Je gabimi më i madh që bëmë në 2013!

...“Edi Rama, në 2013 të besuam. Unë mes shumë të tjerëve, duke shpresuar në një tjetër Shqipëri. Personalisht mendoj se ishte gabimi më i madh që bëra”, shprehet ajo...

...“Tani të ftoj ta lësh vendin të marrë frymë. Forca jote aktuale është një opozicion qesharak, i cili të përshtatet. Por, Rama, lëre Shqipërinë të bëjë gabime të tjera. Nuk ke të drejtën të bësh Shqipërinë Kurban për ambicien tënde të sëmure”, përfundon shkrimtarja...

Rama po e perdor kete situate me nje pragmatizem te larte politik. Per te, protestat nuk jane shenje dobesie e qeverise, por nje kartezivite qe i tregon botes se Shqiperia eshte nje vend me demokraci funksionale ku lejohet opozitarizmi. Duke terhequr vemendjen e mediave nderkombetare, ai po e kthen krizen e brendshme ne nje podium ku shfaqet si lider i moderuar dhe i hapur. Praktikisht, ai po kapitalizon politikisht mbi vullnetin e protestuesve.

“Mos e bëj Shqipërinë Kurban!”- Shkrimtarja Elvira Dones mbështet protestat në Tiranë, thirrje Ramës: Lëre vendin të marrë frymë! Je gabimi më i madh që bëmë në 2013!

...“Edi Rama, në 2013 të besuam. Unë mes shumë të tjerëve, duke shpresuar në një tjetër Shqipëri. Personalisht mendoj se ishte gabimi më i madh që bëra”, shprehet ajo...

...“Tani të ftoj ta lësh vendin të marrë frymë. Forca jote aktuale është një opozicion qesharak, i cili të përshtatet. Por, Rama, lëre Shqipërinë të bëjë gabime të tjera. Nuk ke të drejtën të bësh Shqipërinë Kurban për ambicien tënde të sëmure”, përfundon shkrimtarja...

Ku te shkoje Rama? Dhe te vij kush sipas kesaj shkrimtares qe se ka degju njeri, 🤨

Back