• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Europa "Beteja e Fundit", versioni i ndalur i historisë

Mandi

ஜ۩۞۩ஜ
Staff member
Anëtar
Feb 8, 2009
Postime
21,218
Pikët
113
Vendndodhja
g4H7yjMYaFFt9B1OcwGy8KPs_large.jpg

Europa 'The Last Battle' është një seri dokumentare prej 10 pjesësh e prodhuar nga Tobias B. dhe fokusohet në sabotimin e brendshëm në fund të Luftës së Parë Botërore që ka shkatërruar Gjermaninë dhe ekspozimin e qeverisë së saj të re të Weimarit të mbushur me njerëz të korruptuar që plaçkitin atë që ka mbetur. të gjitha duke mbikëqyrur shkatërrimin e kulturës gjermane dhe rendit të saj shoqëror. Pasi gjithçka shembet, një burrë arrin ta kthejë gjithçka në vetëm pak vite. Kur populli i Gjermanisë fillon të përparojë dhe të fillojë të jetojë i lumtur, armiku shpall luftë dhe kërkon të shkatërrojë popullin gjerman një herë e përgjithmonë. Ngjarjet e vërteta që rrethojnë Luftën e Dytë Botërore, për të cilat nuk ju kanë mësuar kurrë në klasën e historisë, nuk keni lexuar në librat e historisë së shkollës tuaj, nuk i keni parë në televizor ose nuk i keni parë ndonjëherë në një burim të mediave sociale. E megjithatë, gjithçka ndodhi. E fshirë nga të dhënat historike dhe e humbur... deri tani.

Për më shumë informacion mbi këtë film: https://europathelastbattle.net/

Pjesa l

Pjesa II

Pjesa III

Pjesa IV

Pjesa V

Pjesa VI

Pjesa VII

Pjesa VIII

Pjesa IX

Pjesa X

A jam une gati te jap jeten per shpetimin e Europes? PO, une jam gati te jap jeten per shpetimin e Europes.
Perderisa eshte luft per jet a vdekje, shpetimi do vij nga revolucioni dhe jo si erdhi ne Rusi me rruge paqesore.

@Kurt me permend mundesi burgu. Une jam gati te vdes.

Kerkohen vullnetar.

@scribbles
Sot Europa shkerdhen dhe ha femijt e saj. Rusia dhe Irani mund te shpetojn edhe si modele frymezuese.

Lexo dhe komentin tim para ketij.

Përmbajtja nuk është e disponueshme​

Bllokuar sipas neneve 14(1),20(1) dhe (6) të Traktatit Ndërshtetëror për Mbrojtjen e Dinjitetit Njerëzor dhe Mbrojtjen e të Miturve në Transmetime dhe Telemedia.

E DISPONUESHME....

Gjashtë fregatat e planifikuara të klasit F126 për marinën gjermane nuk do të blihen.
Ky vendim u mor për.....
shkak të vonesave të konsiderueshme,
rritjeve të mëdha të kostove dhe rreziqeve të pallogaritshme.
Një zëvendësim për detyrën e rëndësishme të luftës kundër nëndetëseve është tashmë në horizont.

Burimi.....

Ministria e Mbrojtjes.​

Data:24 qershor 2026.

FAZITI...po tju NGREHET penisi ruseve,TANI i ke ne Berlin.

Vielen DANK.

Back