Cila eshte burgosura?Po cte kane bere njerzit e shkrete mer Nazist , qe nuk i fal nje buzeqeshje , sikur qofte edhe nje vajze e Burgosur ..![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Cila eshte burgosura?Po cte kane bere njerzit e shkrete mer Nazist , qe nuk i fal nje buzeqeshje , sikur qofte edhe nje vajze e Burgosur ..![]()
Cilado qofte. Nje vajze qe mund te jete ne burg , te 313 ne Tirone , e cila ka aq shume nevoje per pak ngrohtesi..Cila eshte burgosura?![]()
Ka ketu vajza qe e kane zemrën cope akulli. Nuk e dine ku e ka deren ngrohtësiaCilado qofte. Nje vajze qe mund te jete ne burg , te 313 ne Tirone , e cila ka aq shume nevoje per pak ngrohtesi..![]()
Faleminderit.
Po ato mund te jene vajza qe kane pesuar disfata dhe zhgenjime ne jete, nga nje mashkul , dhe jane mbyllur ne vete..Ka ketu vajza qe e kane zemrën cope akulli. Nuk e dine ku e ka deren ngrohtësia![]()
Je duke kërkuar çik shume.Po ato mund te jene vajza qe kane pesuar disfata dhe zhgenjime ne jete, nga nje mashkul , dhe jane mbyllur ne vete..
Ti nuk ke te drejte ti paragjykosh , aq me teper qe ktu eshte miqesia virtuale , ndaj si kane askujt asnje borxh...
Perpiqu ti kerkosh falje atyre qe ke lenduar pa vetdije , dhe publiko emrin e vajzes ne shesh burrash , online..![]()
Po e bej per te miren e ju te dyve , qe tju tregoj se dashuria ka dhe debate , ndaj njeri nga ju te ulet dhe ta perqafoj tjetrin.Je duke kërkuar çik shume.![]()
Po deshe trego inicialin e saj , se nuk e keqkupton askush nga vajzat e tjera ..Je duke kërkuar çik shume.![]()
Nuk kam asnje mikeshe xha Tani. E kam lene rehate veten nga keto halle forumiPo deshe trego inicialin e saj , se nuk e keqkupton askush nga vajzat e tjera ..![]()
A ti ke fryke..ngaqe luan me dy porta..Nuk kam asnje mikeshe xha Tani. E kam lene rehate veten nga keto halle forumi![]()
Kujt anetari ja fale Prude
Kujt anetari ja fale Prude![]()