- Anëtar
- Jun 18, 2020
- Postime
- 33,064
- Pikët
- 113
Ktë vit nuk do i luani as ndeshjet në shtëpi.Yep, gjithmone.
Por koheve te fundit na kap msyshi.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Ktë vit nuk do i luani as ndeshjet në shtëpi.Yep, gjithmone.
Por koheve te fundit na kap msyshi.
Ktë vit nuk do i luani as ndeshjet në shtëpi.![]()
Xaves do sakrifikojë disa kokrra për lewan.Kemi mbjelle shalqi ne stadium qe ta blejme Levan![]()
Xaves do sakrifikojë disa kokrra për lewan.
Dobët pagat aty.
Ishalla. Këta presidentët nuk qullosën gjë jo.Nese nenshkruhen dy marreveshje te sponsorizimit me vlere 600 milion euro⊠dalin nga kriza.
Atehere e mbaj mend une legjenden e Barcelones 1928 deri 1948 pas clirimit kur u ble nga disa skandinave dhe fitonte ndeshje te shitura!
Sipas matematikes ne 48 i mbaka mend ndeshjet, e supozojme qe ka qen 20 e ca vjec, 1922-2022= 100 vjecCfare gjenerate je?
Sipas matematikes ne 48 i mbaka mend ndeshjet, e supozojme qe ka qen 20 e ca vjec, 1922-2022= 100 vjec![]()
48 vjeç eshte koha mĂ« e keqe (pĂ«r cdo njeri), se aty endrrat fillojne me 6te, pasohet nga 8 (pafundesi), shkon direkt tek brinjet 3, 1, 2 (mbrapsht, fillim, pasim)âŠdhe mbaron me 6te.
48 vjeç eshte koha mĂ« e keqe (pĂ«r cdo njeri), se aty endrrat fillojne me 6te, pasohet nga 8 (pafundesi), shkon direkt tek brinjet 3, 1, 2 (mbrapsht, fillim, pasim)âŠdhe mbaron me 6te.
Tek numri 6te cdo gje shkon kaput.
WoW, nuk kam parë formule me te keqe se ky numer 48!![]()
Ngaqe nuk marr vesh fare fareeeeee nga sporti (perveç kaluçit dhe barrikaden qe e kaloje me tĂ« hedhur) nuk di cfare tĂ« them. Ăyryke nĂ« kĂ«tĂ« drejtim.Interesant pz
Sipas ketyre numrave ne cilen pozite perfundon Barcelona sivjet?![]()
Ngaqe nuk marr vesh fare fareeeeee nga sporti (perveç kaluçit dhe barrikaden qe e kaloje me tĂ« hedhur) nuk di cfare tĂ« them. Ăyryke nĂ« kĂ«tĂ« drejtim.
Nje wild guess, le te them nr 2.
Po doli gabim, kam jystifikim shume të forte: Mos njohjen e subjektit.![]()
O Zefir, sapo zbulova kush ka ardhur nĂ« fillim âPula apo Vezaâ!!!
Nese perfundon ne vendin e dyte e ke nje dhurate nga une lol
O Zefir, sapo zbulova kush ka ardhur nĂ« fillim âPula apo Vezaâ!!!
Plus dhe dhurata jote, so OMG, Iâm RICH BEYOND THIS EARTH!!!![]()
I pelqej Zefirët shume prandaj.U zgjidh dilema shekullore?
Me trego ne vesh qe te mos na degjojne tjeret.
Po ky Zafiri.. kush, pse, cfare? Lol
Kur ishte ke Cesena ka pas dyshime se kishte ulur moshen ky. Atehere ishte 17 vjec e dukej njesoj si tani.
Kur ishte ke Cesena ka pas dyshime se kishte ulur moshen ky. Atehere ishte 17 vjec e dukej njesoj si tani.![]()