Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

FC Barcelona 🔵🔴

Fiks

Nuk pres shume gola nga ai por me asiste e driblime do te jete shtylla e barcelones dhe spanjes per dekaden e ardhshme.

Gjithmone nese nuk e ndjek fati i keq me lendimet se duket se po lendohet bukur shpesh.
Dhe Raphina duket i mire. Barcelona me gjithe problemet ekonomike qe ka, ka bo ekip te lezetshem. Kane shance te mira me dal kampion. Nuk besoj se do perseritet prap kete vit Reali.

• Like
Reactions: Rex
Dhe Raphina duket i mire. Barcelona me gjithe problemet ekonomike qe ka, ka bo ekip te lezetshem. Kane shance te mira me dal kampion. Nuk besoj se do perseritet prap kete vit Reali.

Fjala jote ne vesh te zotit lol

U fillua keq sezoni me dy pike te humbura ne shtepi kunder nje ekipi zhnj.

U fillua keq sezoni me dy pike te humbura ne shtepi kunder nje ekipi zhnj.
Kam frik se Barca do e psoj i Manchester United, po ben 10 vite pa fitu titull kampion qe pas largimit te Ferguson. Barcelona pa Messin duket kot.

Kam frik se Barca do e psoj i Manchester United, po ben 10 vite pa fitu titull kampion qe pas largimit te Ferguson. Barcelona pa Messin duket kot.

Eshte tranzicion i veshtire por nuk krahasohet me krizen e Man Utd. Me Xavin ne 25 ndeshjet e fundit i kane 14 fitore, 7 barazime dhe 4 humbje… qe nuk eshte keq.

Man Utd sikur ia ka pre rrugen maca e zeze.

U pensionua ne gjysem te sezonit.

16 sezone.. rezultati nje kamion me trofe.

AEC6F8A6-5886-4A52-9346-0687E039D91E.jpeg

E meritoi, dominoi pjesen me t'madhe t'lojes dhe prodhoi futboll tbukur.

Tani t'i pervishen kampionatit se Reali ket vit duket sikur eshte i ngop nga sukseset.

E meritoi, dominoi pjesen me t'madhe t'lojes dhe prodhoi futboll tbukur.

Tani t'i pervishen kampionatit se Reali ket vit duket sikur eshte i ngop nga sukseset.
Kete vit Reali eshte amortizu jo eshte i ngopur nga sukseset. Modric, Benzema & Co kan shku nga 300 vjeç.

Barça sivjet i le targen me Pedrin dhe Gavin.

Barca,i fito neshjet.
Realkat jane ne....TATEPJETE.
PS....vetem HAJDARET,besojne ne qudira.
FAZITI....inshallah kam nerva,te vrej kte....
ZHULIN nashi.
KAQ.

Fitorja e gjashte me radhe sonte.

Per momentin +11 pike me real madrid

Joan Laporta i meriton dy shtatore ne Barcelone. Nje per periudhen e arte te tiki-taka dhe nje per kete periudhe qe i nxori nga pusi.

Back