Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !I ke te gjitha pergjigjet?Kemi pergjigje per te dhene.
Gra keni provuar ndonjehere pole dance?
Nese po,sa ore jeni ushtruar ne jave? Dhe sa kohe ju eshte dashur qe te shihni hapat e para drejt permiresimit?
Nese hedh dollar a i pranon?Gra keni provuar ndonjehere pole dance?
Nese po,sa ore jeni ushtruar ne jave? Dhe sa kohe ju eshte dashur qe te shihni hapat e para drejt permiresimit?
U crack me up hahahahahaNe shkolle fillore beja namin, se kishim nje a dy poles qe ngjiteshin cuna e goca, kapeshim me kembe si elektricistat e leshonim duart e trupin poshte.
Namin kemi bere. E lejonte edhe partia atehere.
Jo ama kam pare klasa, fiskulture e mire do ishteGra keni provuar ndonjehere pole dance?
Cfare kupton ti me pole dance se qenke pak injorant ketu.Nese hedh dollar a i pranon?
Nuk eshte njesoj, por ne amerike mbaj mend ato litaret qe kan gunga dhe i hypen lart fare. Mbaj mend ne fiskulture ishia e vetmia qe i hypa deri ne maj, dhe as nuk mbahem si me atletikia ne familieNe shkolle fillore beja namin, se kishim nje a dy poles qe ngjiteshin cuna e goca, kapeshim me kembe si elektricistat e leshonim duart e trupin poshte.
Namin kemi bere. E lejonte edhe partia atehere.
Gra keni provuar ndonjehere pole dance?
Me eshte fiksuar keto koheNe list eshte
Me beson nese te them qe ish te dashurit ja kam pas kerkuar te ma vente ne dhome?!
Kurre sma vuri![]()
Kam 2 shoqe qe praktikojne... spektakel fare![]()
Ju qe keni goca te vogla, keshtu vjehrash ka tani e mrapa.Ne list eshte![]()
Me beson nese te them qe ish te dashurit ja kam pas kerkuar te ma vente ne dhome?!
Kurre sma vuri![]()
Kam 2 shoqe qe praktikojne... spektakel fare![]()
Prit dhe cik ti... kur tbohesh 60Me eshte fiksuar keto kohe
Ti me kete nostalgjine tendePrit dhe cik ti... kur tbohesh 60![]()
Mua me erdhi idea shum vite me para kur duke levizur verdall me ca shok e shoqe, mkapi euforia dhe fillova duke kercyer rruges... deri sa kapa shtyllen e dritave dhe spo frenoja mo
Shyqyr ska pas smartphona ne ate periudh
Ne ckuptim?!Ju qe keni goca te vogla, keshtu vjehrash ka tani e mrapa.![]()
Per mua ska problem asnjera,po hajt moNe ckuptim?!
C'problem ka baleti/kercimi?!
Per sa me perket, eshte me "mekatar" nje vallzim si tango apo kto latinet ku ka me shum kontakt se sa nje atlete profesioniste qe kercen mbi nje tub lol
Ti me kete nostalgjine tende
Tashi di nej gje konkrete sa kushton nje kurs![]()
Gruaja kubane e nje doktori amerikan qe njoh kur festoi 60 vjetorin postoi ne FB nje foto pole dancing. U shastisa!!Ti me kete nostalgjine tende
Tashi di nej gje konkrete sa kushton nje kurs![]()
Ishte per te komentuar paragjykimin qe i bohet pole dancePer mua ska problem asnjera,po hajt mo