• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Femrat pergjigjen 2

Sa kuntal mban ky tubi? 😁 Se jena shnosh cikez . Po qenka e ngjashme si paraleleja. Ma merr mendja duhet te jesh stervit qe e vogel apo te jesh elastike
Jo,jo kam pare balerina qe e kane filluar edhe vone,ska te beje mosha :)
Duhet montimi i mire se tubi mban ,idea eshte se te nisesh nje kurs me hapat e para qe te mos demtohesh shume

Ok jam me ty kjo sduhet te tregohej, por disa e konsiderojn si fiskulture pole dancing :)

mua ne fakt me duket interesante kjo Aerial dancing, do doja ta mesoja..e ke pare @Nicktjeter
Kete jo,por kam pare shume te tjera
Nejse se dhe une per informacion pyeta por ketu asnje spaska bere

Ok jam me ty kjo sduhet te tregohej, por disa e konsiderojn si fiskulture pole dancing :)

mua ne fakt me duket interesante kjo Aerial dancing, do doja ta mesoja..e ke pare @Nicktjeter
Edhe mua me pelqenka ta mesoj po ku ta mesoj se!😁 Te var ndonje perde ne tavan mire qe mos te thyej ndonje qafe, se kshu kursesh nuk ka ktu. Max ndonje balet, apo keto kercimet latine.

Edhe mua me pelqenka ta mesoj po ku ta mesoj se!😁 Te var ndonje perde ne tavan mire qe mos te thyej ndonje qafe, se kshu kursesh nuk ka ktu. Max ndonje balet, apo keto kercimet latine.
Une e kam pare zakonisht te keto kurse qe bejn ballet por ka dhe keto aerial dancing

po spinning ju pelqen vajzani?

Back