• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Femrat pergjigjen 2

Marka me e mire qe me ka rastisur eshte Filograna fiks per antirrudha.
Nga mosha 27-28 fillova ( atehere kur me bie ndermend dmth sepse nuk e kam rutine 🙄) me Rilastil per elasticizimin e lekures.
Eh mua me paska kalu treni 😔 Une kujtohem kur me dalin rrudhat. Nje shoqe me tha se u dashkan fillu ti perdoresh pa dale rrudhat akoma. Une as sdo isha kujtu po mos te mi vinte re nje dite mami.

Meqe jemi ne teme femrash, po bej dhe une nje pyetje qe me intereson shume.
A perdorni kremra antirrudhe, dhe nese po ne cfare moshe keni filluar ti perdorni? A shihni naj cik rezultat 🤭 dhe cfare kremrash perdorni?
Faleminderit nga zemra.
Unë përdor veç një që ka ca muaj që e kam filluar,është krem dite me faktor mbrojtës nga dielli 30 dhe kaq. E vë në mëngjes para se të dal. Gjë tjt sbëj. Në darkë dhe mgjes laj fytyrën me një larës.

E kërcen në shpi mi goc,kapu te prifti( ai që varim rrobat ëë) dhe vaii👏👏
Ps. Mua më pëlqen shumë si sport,janë kaq të tonifikuara ato balerinat që e bëjnë dhe kaq në formë😁
Po ashtu ne shtepi e bej une pa pasur nevoje fare per kurs😁 njeriu qe ka brum per te mesuar meson edhe vete😁😛 lol
Cili sport , ky pole dance? 😜 yll e kane trupin ato😊

Eh mua me paska kalu treni 😔 Une kujtohem kur me dalin rrudhat. Nje shoqe me tha se u dashkan fillu ti perdoresh pa dale rrudhat akoma. Une as sdo isha kujtu po mos te mi vinte re nje dite mami.
Ohuu,të dëgjosh ça thonë...mendoj se është edhe gjenetike Ariel. Gjithsesi kujdesi kryesor është ruajtja nga dielli,ai është armiku nr 1. Mund të bësh dhe maska në shtëpi gjithashtu,janë më efikase mendoj

Unë përdor veç një që ka ca muaj që e kam filluar,është krem dite me faktor mbrojtës nga dielli 30 dhe kaq. E vë në mëngjes para se të dal. Gjë tjt sbëj. Në darkë dhe mgjes laj fytyrën me një larës.
Juve qe ju rri trupi fiks pa luhatje te medhaja peshe jeni cik me te privilegjuara.
Po eshte gjenetike 🙂

Ariel eshte tren qe nuk kalon asnjehere. Nese mendon qe e sheh pak te leshuar mundohu te perdoresh sieri apo booster poshte kremit.
Me shume se marka e kremit do të keshilloja nje routine te rrepte, pastrim rigoroz mengjes e mbremje dhe maska per fytyren te pakten nje here ne 15 dite. Unë perdorja cremerat e Eisenberg por pasi fillova nga routina, maskat w ndjej lekuren (me koment dhe te femrave te tjera) shume me mire.

A perdorni kremra antirrudhe, dhe nese po ne cfare moshe keni filluar ti perdorni? A shihni naj cik rezultat 🤭 dhe cfare kremrash perdorni?
Faleminderit nga zemra.
Tani qe ma kujtove ti, duhet te filloj edhe une sa s'eshte vone 😂 Por nuk besoj se bejne pune vetem kremrat, duhen kombinuar edhe me trajtime + sa me larg armikut kryesor (diellit).

Tani qe ma kujtove ti, duhet te filloj edhe une sa s'eshte vone 😂 Por nuk besoj se bejne pune vetem kremrat, duhen kombinuar edhe me trajtime + sa me larg armikut kryesor (diellit).
Po e pate kalu moshen mbi 30 je me vonese 😛 perndryshe filloje sa je ne kohe 😁
Ehhh, ndikojne shume gjera mi shoqe! Po te kemi shnetin njehere, pastaj te bejme cte mundemi. Dhe çeshte me e rendesishmja te ndjehemi mire me veten, si me rrudha si pa rrudha.

Faleminderit nga zemra.
Deri tani jo e vetmja maske qe perdor eshte mjalt+ veze +leng orizi cdo fund jave

Permen marigon ba gati gjinon i thon ksaj pune🤣

Back