*ARiel*
Anëtar
Mjalt dhe veze kam perdor por leng orizi jo. Vetem se une i bej ndonjehere ne henzetDeri tani jo e vetmja maske qe perdor eshte mjalt+ veze +leng orizi cdo fund jave
Faleminderit Ledia
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mjalt dhe veze kam perdor por leng orizi jo. Vetem se une i bej ndonjehere ne henzetDeri tani jo e vetmja maske qe perdor eshte mjalt+ veze +leng orizi cdo fund jave
Sa shpërdoruese jeni, në vënd që mjaltin dhe vezët ti përdorni si ushqim i bëni dëm duke lyer surratin.Mjalt dhe veze kam perdor por leng orizi jo. Vetem se une i bej ndonjehere ne henzet
Faleminderit Ledia![]()
Mu kujtua shprehja e njerit ketu, je halle apo dajoSa shpërdoruese jeni, në vënd që mjaltin dhe vezët ti përdorni si ushqim i bëni dëm duke lyer surratin.![]()
Po jo se e ke gabim.Mu kujtua shprehja e njerit ketu, je halle apo dajo.
Qari me qederin jane te nje shpie...
Po kush ka vend per lope ne shtepi o kepoPo jo se e ke gabim.
Pse nuk e bëni si indianet, shpëlani fytyrën me shurrë lope dhe rri fytyra xixë po harxhoni mjaltë dhe vezë?
Po jo se e ke gabim.
Pse nuk e bëni si indianet, shpëlani fytyrën me shurrë lope dhe rri fytyra xixë po harxhoni mjaltë dhe vezë?
Vënd për lopë mbase s'ke por vënd për ca bidona shurrë lope ke.Po kush ka vend per lope ne shtepi o kepo
Ku do e gjejn shurren?
Eh posi, kush do shurre te skaduarVënd për lopë mbase s'ke por vënd për ca bidona shurrë lope ke.![]()
Indianet e shikojnë mos është prishur duke e provuar shijen.Eh posi, kush do shurre te skaduar![]()
Shurrē lope përdorin, bile një filxhan e pinë mëngjes pēr mëngjes për të qën në top formë me shëndetin.E sheh ti qe me te drejte qe po dyshoja per pohimin tim...
Llafi nxjerr llafin, je gje i informuar çfare perdorin indianet e qytetit?
Na duan dhe i duhemio gra ., si mendoni ju
Ju duan apo ju duhesh ?
Jo Petro duhet te dekorohen me urdherin e larteA duhen pushkatuar meshkujt qe humbin dinjitetin per seks?
Kto fiziket jan cik të lodhëshmeCila është puna më e rëndë apo më e vështirë që keni bërë ndonjëherë?
Cila është puna më e rëndë apo më e vështirë që keni bërë ndonjëherë?
O xhinaaaaaaaaaaaapas lindjes
![]()