Trendafili
V.I.P
- Anëtar
- May 29, 2023
- Postime
- 17,261
- Pikët
- 113
Gabim, Meshkujt gej kanë gjithnjë e më shumë lekë sepse nuk dalin xhiro me femrat!Meshkujt duhet ta dine me mire kete pune
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Gabim, Meshkujt gej kanë gjithnjë e më shumë lekë sepse nuk dalin xhiro me femrat!Meshkujt duhet ta dine me mire kete pune
E shikon qe e dike me mire?Gabim, Meshkujt gej kanë gjithnjë e më shumë lekë sepse nuk dalin xhiro me femrat!![]()
E shiqoj.E shikon qe e dike me mire?
Hahah jo atehere kam qen e vogelSa vjece je martuar Xhina? Ti dukesh e re te jesh martuar me vitin 1997 hahaha.
Gotcha, my badHahah jo atehere kam qen e vogel
Por 21 jam martuar
Jo po rradhitia momente te veshtira si familjeGotcha, my badI thought you got married in '97 and that the first couple years were rough. The way you said "'97 and the first years of marriage" totally threw me off lol.
Jo po rradhitia momente te veshtira si familje![]()
Sfidat te bejn te fort, flmTe kaluara qofshin. Njeriun keto sfidat e forcojne.
Tani sa kemi arritur te te njohim neper postime, ke nje profesion te mire, ke krijuar familje, dukesh e lumtur, poziive etc.- dicka si ajo American Dream eshte realizuar plotesisht.