YOKO
V.I.P
- Anëtar
- Feb 6, 2011
- Postime
- 44,128
- Pikët
- 113
Aty eshte problemi, qe ujku ndryshe nga dhelpra s’ka lajka. Te shqyen pa llafe fare.Ujku me lajkat xd
Nje Film tjeter femijerie ka qen Hajdi
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Aty eshte problemi, qe ujku ndryshe nga dhelpra s’ka lajka. Te shqyen pa llafe fare.Ujku me lajkat xd
Nilsin e mbaj mend mezi prisnim ta shikonim ne kalamaqte se e jepte ne dimer dhe nuk e merrte italianin ne dimer qe te shikonim filma nga ai.Ujku me lajkat xd
Eshte nje filem me mesazh te fort. Nje mesazh qe i qendron koheve.Aty eshte problemi, qe ujku ndryshe nga dhelpra s’ka lajka. Te shqyen pa llafe fare.
Heidi eshte Film i bukur , Hajdi me thjeshtesin qe e karakterizonte dhe ciltersin .Nilsin e mbaj mend mezi prisnim ta shikonim ne kalamaqte se e jepte ne dimer dhe nuk e merrte italianin ne dimer qe te shikonim filma nga ai.
Kurse ku hajdi ka qene film per feminuce dhe une e kisha inat.
Yoko sdua te te genjej sepse filmin e animuar thashe,e kam pare bardhe e zi,por kete skenen kam ne mendje ( une paskesh harruar dhe qe Kozeta ka vdekur)Ka patur film Kozeta? S’po me kujtohen fytyrat e aktoreve, se liber per femije e di qe ka patur.
Ishte shejtan i madh ceshte e drejta.Heidi eshte Film i bukur , Hajdi me thjeshtesin qe e karakterizonte dhe ciltersin .
Nilsi me teper me kujtonte Femijerin , budalliqet e moshes, femije qe s'lejn dy gure bashk .
Nje film tjeter femijerie
Kozeta nuk vdiq.Yoko sdua te te genjej sepse filmin e animuar thashe,e kam pare bardhe e zi,por kete skenen kam ne mendje ( une paskesh harruar dhe qe Kozeta ka vdekur)
Nils Holgerson ishte tjetri por me ngjante shume personazh antipatik![]()
Kozeta nuk vdiq.
Ate e birsoi, e beri vajzen e tij dhe u martua ne fund. E jema e saj vdiq.
Nuk e paske lexuar librin "Te mjeret"?!
Ne fakt duke u munduar te rigjeja filmin e animuar per YokoFilmi i pare i animuar qe mbaj mend ishte Kozeta. Aq shume me ka trishtuar ai film sa dhe pse fundi ishte i mire prap me la shije te hidhur ( tipike Hygojane),te fut sensin e drames ne tru dhe shume vite me vone e gjeta se kush e kishte shkruar dhe aq u gezova,aq u trishtova.
Me shume ose ne mengjes shihja filma tek jugosllavi . Vetem shihja figurat se asnje llafe smerrja vesh .Ishte shejtan i madh ceshte e drejta.
Une italishten e kam mesuar qe i vogel. Nuk e mbaj mend kur e kam mesuar ngaqe shikonim filna vizatimor nga italiani.
Ke harruar goxha nga Hygoi? Vecanerisht nga te mjeret?Ne fakt duke u munduar te rigjeja filmin e animuar per Yoko
Dhe pashe kete pjesen e thashe ia vdiq kjo.
I kam lexuar,ceshte e verteta ne shkolle te mesme jam rritur me klasiket por paskam harruar goxha. Shume vite![]()
Te them dhe nje sekret me shume...Ke harruar goxha nga Hygoi?
Do te te unfriend pa paralajmerim fare!!
Uaaaaaaa. E pabesueshme!!Te them dhe nje sekret me shume...
Hygoi me dukej shume i merzitshem,mezi i shtyja librat e tij
Cili eshte shkrimtari apo vepra e preferuar?Te them dhe nje sekret me shume...
Libri qe me ka lene me mbresa ,o shenjuar me mire ishte Obelisku i zi.Cili eshte shkrimtari apo vepra e preferuar?
Nuk ishte Hygoi i till, ishte realiteti i kohes ne te cilen jetoi i till.Te them dhe nje sekret me shume...
Pale t’i japesh te lexoje Archibald Cronin.Nuk ishte Hygoi i till, ishte realiteti i kohes ne te cilen jetoi i till.
Deri nga fillimet e 1900es jeta ka qene shume e veshtire per masat e gjera popullore. Bolleku qe ti shikon sot eshte fruti i shume revolucioneve ne shkence, ne teknik, bujqesi, industri... Te cilat ne nuk i veme shume peshe por qe kane transformuar ne menyre te ndieshme jetet tona.
Nuk them qe jo..por mua sme terhiqte. Dhe Balzaku ishte shkrimtar realist por ishte librat e tij me ecnin.Nuk ishte Hygoi i till, ishte realiteti i kohes ne te cilen jetoi i till.
Deri nga fillimet e 1900es jeta ka qene shume e veshtire per masat e gjera popullore. Bolleku qe ti shikon sot eshte fruti i shume revolucioneve ne shkence, ne teknik, bujqesi, industri... Te cilat ne nuk i veme shume peshe por qe kane transformuar ne menyre te ndieshme jetet tona.
Gjithe bota ka patir shkrimtare te shkelquer, por duhet te dish te zhjedhesh autoret qe kane dicka per te thene nga ata qe flasin per tu paguar. Pra qe shkruajne per interesa ekonomik dhe nehen sherbetor sistemesh dhe interesash.Libri qe me ka lene me mbresa ,o shenjuar me mire ishte Obelisku i zi.
Shkrimtaret qe pafund dua jane ato rus,Dostojevski pafund. Dmth ruset sikur pershkruaje cdo gje me detaje minimale dhe i japin jete dmth sikur ben pjese dhe ti ne ate dhome,sikur e sheh para syve.
Tolstoj gjithashtu me ka impresionuar me detaje,Natashen sikur e kam akoma para syve ne dritare me ate fustanin e saj.