• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Filmi i fundit që keni parë, apo do të shikoni.

Vetem episodin e pare kishin free. Kujt i thone Staffel, episodeve?😁
Season e cila e para përmbaka 10 pjesë si dhe 2 të tjerat 😁

Po film e ke parë?
Unë se kam parë,po shikoj njëher filmin, pastaj do filloj ktë me seri😁

Mbarova sezonin 2 të serisë Severance.
Është një seri shumë e bukur.

Pa bërë asnjë spoiler për kë është i intersuar në zhanrin thriller psikologjik dhe mindbending subjects kjo është një nga seritë më të bukura që kam parë.

Sezoni 3 vjen në fund të 2026 ndaj për kë do ta shijojë tamam më mirë të presë që t'i shohë të gjithë sezonet bashkë për të mos humbur emocionet që përcjell kjo seri televizive.

Adam Scott, spektakolarët
Christopher Walken, John Turturro dhe
Patricia Arquette janë disa nga emrat që janë në kastin e kësaj serie.

Attachments

• HD-wallpaper-tv-show-severance-adam-scott.jpg
    HD-wallpaper-tv-show-severance-adam-scott.jpg
    67.1 KB · Views: 1
  • severance-movie-poster (1)(1).jpg
    severance-movie-poster (1)(1).jpg
    121.2 KB · Views: 0
Now You See Me: Now You Don't
2025
Crime/Thriller

Më kanë pëlqyer 2 pjesët e para. Kjo e 3-ta...s'falte të njëtat emocione, por mëse e kuptueshme pasi çdo film (franchise), që nuk është seri tv dhe arrin të bëhet pjesë e një triologjie, ngadalë shndërrohet në një "Fast and Furious", pra shto ujë e shto miell...ikën shija.

Morgan Freeman, Woody Harleson, në këtë film ishin konsumuar kot, por a sequel is a sequel.

Rosamund Pike më pëlqen si aktore, por southafrican accent s'bën për të, dukej sikur i ishte ngjitur çumçakiz në qiellzë.🤦‍♀️🙄

Mark Ruffalo? Në fund sa për shplarje përgatiti terrenin për pjesën tjetër në vijim.

Le të shpresojmë që do jetë në nivel më të lartë se 3.

20251203_180451(1).jpg

Attachments

• 20251203_180454(1).jpg
    20251203_180454(1).jpg
    50.5 KB · Views: 0
  • 20251203_184216(1).jpg
    20251203_184216(1).jpg
    50.7 KB · Views: 0
  • 20251203_175823(1).jpg
    20251203_175823(1).jpg
    53.3 KB · Views: 0
K’te kam vene tani

Nuk ndaloj dot se shikuari te pakten nje here ne muaj serite e Jason Bourne.
Paul Greengrass eshte gjeni i kinemase.

K’te Kam vene tani

Kam filluar 10 filma kete jave dhe asnje s’kam perfunduar. Nuk koncentrohem dot per qamet!!

Mbarova serialin (4 sezone) Snowpiercer. Ishte OK, vetem ca skena i beja skip. Too much.. 😁

Kam filluar 10 filma kete jave dhe asnje s’kam perfunduar. Nuk koncentrohem dot per qamet!!
Vere k’te serialin Turk se mbase edhe te terheq … vete sot e kam nisur dhe jam tek Episodi 3 .
Mua po me pelqen . 🙂

Vere k’te serialin Turk se mbase edhe te terheq … vete sot e kam nisur dhe jam tek Episodi 3 .
Mua po me pelqen . 🙂

Do e shoh patjeter se qenka me aktorin Okan Yalabık aka Ibrahim Pasha. 😍
Thanks!!

Ate shown me Simon Cowell ne Netflix. I pashe te gjitha episodes. lol created another boys band. December 10. 🤨

Back