Serial eshte ky?
Anyway
Se kiocidence po degjoja "demonique"
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Serial eshte ky?
Une sdi akoma, duhet te shoh nese ka dal ne TelegramKush ka ndonjë link per The Odyssey?
Kush ka ndonjë link per The Odyssey?
Une sdi akoma, duhet te shoh nese ka dal ne Telegram
Ja Paske marr labceTe henen do ik ta shikoj Odisene ne kino edhe ate pjesen ku e kendon ne labçe; tunde varken moj Seline u shkundesh ti si mandarine!Odiseja te vjen me skaf, te te sjelle mish e pilaf eeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee.
![]()
Me mire tv se sa forum.Kam shume kohe qe nuk shoh fare TV.
Te dyja njekohesisht i bej une ndonjehere e pastaj me duhet ta kthej mbrapsht filmin apo episodin kur e humb fillin.Me mire tv se sa forum.
Me mire tv se sa forum.
Ngaqe jam penduar, po te keshilloj ty.po te ishte e vertete kjo qe thua, nuk do kishe 44k posts ti![]()