• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Filmi Odiseu version i ri nga Kristofor Nolan.

Regjisori Kristofor Nolan do krijoje nje version te ri te filmit Odiseu.
Nje film Odiseu ekziston eshte krijuar me pare
ku luan Brad Piti.
Versioni i ri Odiseu do krijohet kete vit ku xhirimit e filmit do behen ne ishujt Aeolan ne Sicili,Itali.
Per krijimin e filmit Kristofor Nolan do perdore teknologjine e re IMAX
per ekrane me permasa shume te medha ,ku kualiteti i videos jep nje efekt qe duket sikur ti qe shikon duket se je aty te ngjarja e filmit brenda,je pjese e atij realiteti ne film je i zhytur ne film.
Filmi do shfaqet ne kinema ne 2026_en.

Last edited:
E pashë ne IMAX. Teknologjia bën që të perfshihesh brenda filmit. Të duket sikur je vetë aty, 3100 vjet më parë. Megjithate filmi devijon në shumë ngjarje nga poema e Homerit. Odisea i Bekim Fehmiut( i realizuar nga Italianët) është shumë besnik ndaj poemës së Homerit.
Kur krahasoj emocionet kur pashë Odisenë e Bekimit ne TV bardhë e zi me fillimin ultramodern të sotëm, pa pikën e dyshimit, televizori bardhë e zi 33 inches fiton.
Përfundimisht nuk ka aktor tjetër në botë dhe as do të ketë një Bekim Fehmi të dytë. Nuk e them këtë se është shqiptar. Ka sa të duash aktore shqiptare për të cilët nuk me plas.

E pashë ne IMAX. Teknologjia bën që të perfshihesh brenda filmit. Të duket sikur je vetë aty, 3100 vjet më parë. Megjithate filmi devijon në shumë ngjarje nga poema e Homerit. Odisea i Bekim Fehmiut( i realizuar nga Italianët) është shumë besnik ndaj poemës së Homerit.
Kur krahasoj emocionet kur pashë Odisenë e Bekimit ne TV bardhë e zi me fillimin ultramodern të sotëm, pa pikën e dyshimit, televizori bardhë e zi 33 inches fiton.
Përfundimisht nuk ka aktor tjetër në botë dhe as do të ketë një Bekim Fehmi të dytë. Nuk e them këtë se është shqiptar. Ka sa të duash aktore shqiptare për të cilët nuk me plas.
Kishin perdor isot tonat si kenge, se dija 😳

Sapo e pashe filmin, nuk e di se ne c’fragment te filmit eshte iso-polifonia shqiptare por me ate qe pashe une , filmi nuk ka asnje fragment te tille. Duke menduar qe jane shpenzuar mbi 250M dollar per kete film, pritshmerite e mia ishin te medha per efektet e personazheve si ciklopi , gjigandet, sirenat apo shnderrimi i shokeve to Odises ne derra, nderkohe qe efektet ishin amatoreske 100%. Aktrimi i Matt Damon dhe Anne Hathaway sidomos,ishin fantastike. Cdo gje tjeter le shume per te deshiruar. Filmin Troy e kam pare mbi 10 here, filmin Odyssey sma merr mendja se mund ta shikoj per her te dyte.

Back