• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Filmi "Skënderbeu"

Përgjigje e: Filmi "Skënderbeu"

Sergej Jutkevic

Per burgosjen e tij nuk di.

Ai ishte Rusi
Ne bashkpunim me Regjizorin tone Viktor Stratoberdha
Nje figure qe shqiptareve iu mohua te mesonin mbi talentin dhe punen e tij te pakrahasueshme

Une e kam njohur personalisht . Nje njeri nobel . Kish dy deshira qe kur ishte ne qelite me te keqia te Spacit famekeq... Qe nese dilte i gjalle qe aty , te shkelte njehere ne Shtetet e Bashkuara dhe te mund te festonte vitin 2000...

I kreu te dyja per tu larguar nga jeta ne Maj te 2000-es ne Montreal te Kanadase.

Ai ishte Rusi
Nje figure qe shqiptareve iu mohua te mesonin mbi talentin dhe punen e tij te pakrahasueshme

Une e kam njohur personalisht . Nje njeri nobel . Kish dy deshira qe kur ishte ne qelite me te keqia te Spacit famekeq... Qe nese dilte i gjalle qe aty , te shkelte njehere ne Shtetet e Bashkuara dhe te mund te festonte vitin 2000...

I kreu te dyja per tu larguar nga jeta ne Maj te 2000-es ne Montreal te Kanadase.

Mendova qe e kishe fjalen per rusin.

Mire qe ju paskan plotesu ato dy deshira te pakten. Shume te tjere nuk dolen gjalle nga Spaci.

Re: Përgjigje e: Filmi "Skënderbeu"

Ai ishte Rusi

Jane pakte ata njerez qe permbushin enderrat e tyre. Brravo I qofte!

Ata qe besojne me gjith shpirt dhe nuk dorezohen, ata te cilet nuk e len te shuhet flaka qe I mban gjalle nje dite shikojne qe enderrat e tyre rrealizohen. Jo gjithmone ashtu sic I perfytyrojne ata. Megjithate ne nje menyre apo tjetren I rrealizohen. Merre kete nga nje njeri qe ka patur fatin e mire te flasi nga eksperienca.

Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Filmi "Skënderbeu"

Janr pakte ata njerez qe permbushin enderrat e tyre. Brravo I qofte!

Ne bote ka njerez te lire qe nga lindja e tyre.. dhe nuk kane ndonje pike ne hapesire qe kerkojne ta permbushin.. (apo nje target per te ndjekur)
por ka edhe njerez qe ndonese jane ne vendet ku terrori e tortura perpiqet te vrasi cdo deshire e dashuri.. serish tentojne te enderrojne ...

Mano, ato torturat e qelive qe shkruaje ti ne temen tjeter, nga ky njeri i kam lexuar te shumtat...

Re: Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Filmi "Skënderbeu"

Ne bote ka njerez te lire qe nga lindja e tyre.. dhe nuk kane ndonje pike ne hapesire qe kerkojne ta permbushin.. (apo nje target per te ndjekur)
por ka edhe njerez qe ndonese jane ne vendet ku terrori e tortura perpiqet te vrasi cdo deshire e dashuri.. serish tentojne te enderrojne ...

Mano, ato torturat e qelive qe shkruaje ti ne temen tjeter, nga ky njeri i kam lexuar te shumtat...

Per mua edhe pse jam afetar...njeriu qe arrin te mbijetoje torturen fizike apo psiqike beson ne dika me te madhe se veten. E pranon ai vet apo jo ose nese eshte ne dieni apo jo:).

Nuk late teme pa futur,internime,burgje dhe enderrime!!!!
PS: tashti po shtoj dhe une dicka.....ka pasur dhe poete qe vrane veten....shkaku ishte dikush tjeter!!!!!
SKENDERBEUN e pare,nuk e zevendeson asnje kopjo tjeter,vetem se nga kalaja....jeniceret do bien me parashute....supozoj!

Nuk late teme pa futur,internime,burgje dhe enderrime!!!!
PS: tashti po shtoj dhe une dicka.....ka pasur dhe poete qe vrane veten....shkaku ishte dikush tjeter!!!!!
SKENDERBEUN e pare,nuk e zevendeson asnje kopjo tjeter,vetem se nga kalaja....jeniceret do bien me parashute....supozoj!

Verejtje shume me vend...
Kerkoj ndjese per coroditjen e temes

Verejtje shume me vend...
Kerkoj ndjese per coroditjen e temes

Nuk ju drejtova juve dhe nuk bera aludim per juve....
Ka tema te tjera ku mund te shfryhen forumistat,behej fjale vetem per filmin......dhe asgje tjeter!

Nuk me duket aktori i pershtatshem per rolin e Skenderbeut.

MV5BOTYxMjE1MzA2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjc3ODAwMw@@._V1_SY317_CR16,0,214,317_AL_.jpg

Re: Përgjigje e: Filmi "Skënderbeu"

Nuk ju drejtova juve dhe nuk bera aludim per juve....
Ka tema te tjera ku mund te shfryhen forumistat,behej fjale vetem per filmin......dhe asgje tjeter!

Prandaj heren tjeter eshte mire te jesh I qarte kur shkruan dhe drejtorju anetareve me emer qe te mos ket keqkuptime.

Them si nuk e bejne filmin e Skenderbeut,sikur turqit te Sulltanit qe e ben me ter historin e tij :)

Rex, ky fetyre qeshur me duket nuk i shkojka :)

Leo, ta shohesh ti efektet e grimit si e paraqesin ne dukje qe nuk e beson.

Qe ku e ki serioz Nete. lol

Bana-in-Troy-eric-bana-10308665-853-480.jpg
\

movies_311-320x480.jpg

Shumë falco më duket përpunimi i ri që kanë bër. Versioni origjinal më pëlqen më shumë dhe zorr se zëvendësohet .

https://www.youtube.com/watch?v=ggWl2UHBBso

Back