• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Fjalë të urta - thënie të miat

@Trint ... edh ekjo është e mirë...

t9LD3H.gif

kjo shiten e ka kuptimin "shtiren", se në krahinën time më shumë përdoret fjala "shitet" se "shtiret"- "hiqet"
Unë i di kuptimet e të gjithave, e di si përdoren të trija.
Ata që shtiren, kuptohen, se duken nga të tjera gjëra, s'ka nevojë të dëgjosh se çfarë thonë ata për veten.

Gi, po mendoja diçka, meqë doli fjala tek patriotët...
Po në rast se një qeveri nuk vjen në mënyrë të ligjshme me vota, por vjen me grusht shteti, a duhet t'i binden njerëzit për t'u quajtur patriotë?

.

Last edited:
Gi, po mendoja diçka, meqë doli fjala tek *patriotët...
Po në rast se një qeveri nuk vjen në mënyrë të ligjshme me vota, por vjen me grusht shteti, a duhet t'i binden njerëzit për t'u quajtur patriotë?

.
ke prekur dicka të mirë, që meriton të hapet si temë për diskutim.
Merri këto bisedat tona, bashkoji dhe hape si temë ...

Për momentin jam i zënë, mbase do të pe¨rgjigjem.
* këtu fjalën patriot duhet kuptuar për ata që nuk kanë kurrfarë bagazhi patriotik, po shtiren si të tillë madje edhe duke trilluar/shpifur për vetveten

Sapo me shkrepi, po e sjell këtu:

Klerit ( hoxhëve, prifërinjve... ), gruas dhe dashnores, kurrë mos u jap para më shumë se sa kushton një mall, sepse asnjëri prej tyre nuk të kthen kusur!

Demkë xhani

THËNIE IMJA

Që të kesh ditë ( jetë ) të mirë, të qetë e të shëndetshme duhet të jesh:
- sa më larg njerëzve toksikë,
- sa më larg njerëzve me inteligjencë neandertalo – krapinase,
- sa më larg halabakëve.
Demka

e huazuar ... por e mirë ...

u shkon atyre që pak kanë vlera e që pretendojnë të duken më shumë sec janë...

thënie e huazuar nga një mik forumist.jpg

e huazuar nga një miku im
kur ka tepricë lavdie ka mungesë trimëria.png

( ai ishte frymëzuar nga kjo thënie imja - ma tha në privat )

Back