Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Cfare dmth?בָּרָ֣א, "Barà"
Kjo eshte fjala e dyte ne Bibel, dhe fjala qe kane mashtruar te gjithe me te.(1Zoti 2Krijoi)Cfare dmth?
ThxKjo eshte fjala e dyte ne Bibel, dhe fjala qe kane mashtruar te gjithe me te.(1Zoti 2Krijoi)
Termi Barah/Bara nuk dmth "krijim" sic eshte perkthyer, por "modifikim i nje situate egzistuese) por sic e them shpesh, eshte shume e gjate e do teme më vete![]()
Zyrtarisht thone kte: Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum, (Jezusi mbreti i Judejve) por kjo sme bind dhe shkrimi nuk korrispondon sakte as ne latinisht, eshte pak mister. Para ca kohesh ne nje grup te fb, kishte nje hipoteze qe lidhej me shqipen qe me habiti ne fakt se sme kishte vajtur mendja kurre... Do e gjej e ta postoj andej te tema e FeveThx
Po Inri?
Po cudi seshteZyrtarisht thone kte: Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum, (Jezusi mbreti i Judejve) por kjo sme bind dhe shkrimi nuk korrispondon sakte as ne latinisht, eshte pak mister. Para ca kohesh ne nje grup te fb, kishte nje hipoteze qe lidhej me shqipen qe me habiti ne fakt se sme kishte vajtur mendja kurre... Do e gjej e ta postoj andej te tema e Feve![]()
Aramaic ishtePo cudi seshte
3 gjuhet asaj kohe ishin latinisht hebraisht dhe greqisht Kjo e fundit eshte shqip
Si dhe ka dhe nje shpjegim tjeter shkurtimi inri sigurisht jo i pranuar nga kisha
Igne Natura Renovatur Integra qe do te thote
Me zjarr natura riperterihet plotesisht
Yeppp spo me kujtohejAramaic ishte![]()