Mia@
V.I.P
- Anëtar
- Apr 17, 2010
- Postime
- 27,578
- Pikët
- 113
Si e ben konkretisht?Provoji ne kripe kokerrmadhe
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Si e ben konkretisht?Provoji ne kripe kokerrmadhe
Hap nje leter alumin , brenda vendos nje leter furreSi e ben konkretisht?

Duket interesante.Hap nje leter alumin , brenda vendos nje leter furre
Mbushe me kripe kokerrmadhe dhe fut aty karkalecat me lekuren e vet pa qeruar , vendos lekure limoni hudhra pa qeruar, piper kokerr rozmarine
Mbeshtilli mire dhe leri te piqen per disa minuta
Ne varesi te temperatures ..
Ne fund kur ti heqesh , mbush nje filxhan kafeje me gjys vaj ulliri gjys limon , hudhrat e pjekura majdanoz kripe dhe piper dhe hidhi ne mixer..
Kjo eshte salsa ideale ..
nese pelqen pikante hidh pak peperoncino
Qenke përvëluar fare... unë kam heq dorë , vë çunat që t'i pjekinNdani ketu udhqimet qe beni ne skare/grill.
Une preferoj perimet si patellxhane, kunguj, dhe speca. Nga mishrat, pule, mish qengjit, Nga produktet e detit pesh dhe karkalecat.
Sot beme keto per dreke. Dolen shume te shijshme.
View attachment 358106
Une vura burrin.Qenke përvëluar fare... unë kam heq dorë , vë çunat që t'i pjekin
Mbaja birrat të ftohta se e meritonUne vura burrin.Kam bere dhe une here te tjera por dicka te vogel. Jo kaq shume njeheresh.
![]()
Une i bera gati, ai poqi.Mbaja birrat të ftohta se e meriton
E pse duhen kokerrmadhe??Hap nje leter alumin , brenda vendos nje leter furre
Mbushe me kripe kokerrmadhe dhe fut aty karkalecat me lekuren e vet pa qeruar , vendos lekure limoni hudhra pa qeruar, piper kokerr rozmarine
Mbeshtilli mire dhe leri te piqen per disa minuta
Ne varesi te temperatures ..
Ne fund kur ti heqesh , mbush nje filxhan kafeje me gjys vaj ulliri gjys limon , hudhrat e pjekura majdanoz kripe dhe piper dhe hidhi ne mixer..
Kjo eshte salsa ideale ..
nese pelqen pikante hidh pak peperoncino
@L0verman keto si te duken?View attachment 358222

Cfare ke dashur te thuash?
Ja perktheve?? Lol
Perkthim sipas IA te Samsung ne lidhje me ate derrasen e Amazon. LolCfare ke dashur te thuash?![]()
Se lexova qe ishte shqip.Perkthim sipas IA te Samsung ne lidhje me ate derrasen e Amazon. Lol
Ti marrin doje me thene. LolSe lexova qe ishte shqip.Ai eshte opsion i mire per Pjerin dhe Xha Tanin qe ankohrn kur i sjellim Anglisht. Duan vetem nje kurs te vogel si ti karrin fotot e ti cojne te Chati.
![]()
Sepse kripa e imet deperton me kollaj te karkaleci dhe e than ateE pse duhen kokerrmadhe??
ju boft mire goce, por plaku kishte nje pyetje ; ajo zgara me qymyr nuk i demton perimet, mishin apo organizmin e njeriut,Sot beme keto per dreke. Dolen shume te shijshme.