• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gatimet ne skare/grille.

ju boft mire goce, por plaku kishte nje pyetje ; ajo zgara me qymyr nuk i demton perimet, mishin apo organizmin e njeriut,
se une psh dhe miliona njerez perdorim furren elektrike, e cila eshte nje fare zgare ne vetvehte,
ai lokali ku kemi pire nja dy here ne cerrik ,ka 20 vjet qe i bo qoftet tek ,zgarra me qymyr dhe njerzit jane mashallah..🦊

ju boft mire goce, por plaku kishte nje pyetje ; ajo zgara me qymyr nuk i demton perimet, mishin apo organizmin e njeriut,
se une psh dhe miliona njerez perdorim furren elektrike, e cila eshte nje fare zgare ne vetvehte,
E ke gabim.. e mirë është furra, po shija që ka zgara është komplet tjetër gjë

Po ca te them une? Ti e ke vendos ta marresh
Dhe tani po me sygjeron qe ta blej dhe une? 😅
Kripa 2€ kushton ktej
Nuk e kam vendos. Po do me pelqente te ishte njejte nga cilesia me kripen qe rekomandon. 😁Mbase atje e gjen me kollaj kripen kokerrmadhe. Ketu se di, s’kam pare. Ajo qe tregova online eshte $21. Po kripa e Himalajes dihet eshte me e shtrenjte se ajo e zakonshmja,

Nuk e kam vendos. Po do me pelqente te ishte njejte nga cilesia me kripen qe rekomandon. 😁Mbase atje e gjen me kollaj kripen kokerrmadhe. Ketu se di, s’kam pare. Ajo qe tregova online eshte $21. Po kripa e Himalajes dihet eshte me e shtrenjte se ajo e zakonshmja,
Edhe ketej ka filluar te shtrentohet kripa.
Ka vajtur 200 leke te vjetra toni dhe te japin 10 000 leke te vjetra nese e ngarkon vete me lopate.

Last edited:
Beje zemren gure dhe harxho 2$
Ose me jep adresen ta dergoj une me post 😅

Back