• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gegnishtja ne Brazil/Peru

Une kam kete version ne shtepi.

Autori: Alexander Pavlovitch Braghine (Kolonel)
Libri: L'Enigme de l'Atlantide
Botim Francz nga Payot, 1939

30 editions published between 1938 and 2016 in 5 languages and held by 243 WorldCat member libraries worldwide

First published in 1940, this is one of the great classics of Atlantis research. It amasses a great deal of archaeological, anthropological, historical and scientific evidence in support of a lost continent in the Atlantic Ocean. Braghine covers such diverse topics as Egyptians in Central America, the myth of Quetzalcoatl, the Basque language and its connection with Atlantis, the connections with the ancient pyramids of Mexico, Egypt and Atlantis, the sudden demise of mammoths, legends of giantsand much more.

View attachment 127793

Trushpelari miku im i mbrekullueshem @Xha Tani

leter e shkruar ne greqisht nen autoritetin e Sahabes Amr bin As, guvernator i egjyptit , i perket vitit 643 pas krishtit/
ne fund ka dhe vulen e tij/

1779444624843.png

Te dashura copa mishi. Atlantis nuk ka patur alfabet. Thone.

O @kreksi xhani, s’ke pse qesh se LAMBDA s’ka tek Mayan. Përderisa ky kalendar ka 4x4 Lambda, s’ka sesi të shpjegohet në gjuhën e tyre.
Ka edhe të tjerë faktorë aty, por le të përqëndrohemi vetëm tek Lambdat

Lambda nuk ka as Greke bile, pavarësisht se ja kanë bashkangjitur asaj gjuhe. Ky është fakt.

O @kreksi xhani, s’ke pse qesh se LAMBDA s’ka tek Mayan. Përderisa ky kalendar ka 4x4 Lambda, s’ka sesi të shpjegohet në gjuhën e tyre.
Ka edhe të tjerë faktorë aty, por le të përqëndrohemi vetëm tek Lambdat

Lambda nuk ka as Greke bile, pavarësisht se ja kanë bashkangjitur asaj gjuhe. Ky është fakt.
Po po, Lambada ishte Hit botnor brezilian e ke degjua Lambaden ?

Po po, Lambada ishte Hit botnor brezilian e ke degjua Lambaden ?
Lambda is The Purple Energy/Colour/Light that’s flowing up sideways …

Guess what: Lambada is movements. Its defining characteristic is a flowing, wave-like motion of the body and hips, which mimics the striking of a whip …

Which makes Lambda and Lambada to be the same concepts: Flowing like a wave of whip 👍

Back