• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gjëja e parë që gratë shohin te një burrë

Perandor, vapa te ka bere dem me duket.
Nuk eshte pune GENI?
Po ZERO kuriozitet intelektual. Futesh ne forum dhe te duket se je fut ne berdello.
ZERO interes per te bukuren. ZERO, dhe shqiptaret pretendojn se jan pasardhes direkt te qyterimeve te bukura dhe superiore. Vertet!!!!!!
Mua me mbyllen temen ;Cfar ju ka pelqyer sot, ndersa e permbyten forumin me tema masturbuese. Nga studimi, skanimi mund te jap me siguri emra se kush masturbon live ne forum.
Nuk jam kunder seksit. Jam kalla ne ate drejtim. Njeriun nga shtaza e dallon aktiviteti, kurioziteti intelektual, seksin e kan te dyja palet.
Edhe kur diskutojn ne tema te tjera si protesta, ZERO nivel intelejtual. Zihen si qent. Jo te gjithe.
@Hello Kitty ka pretendime se truri shqiptar nuk eshte ne gjendje qe te kuptoj dhe formoj koncepete. Shof vertetesi ketu. Natyrisht jo te gjithe. Ti nuk je shqiptare se ti je mire me punen e koncepeteve. 😁Sa ne puqen karakteret. 😁
Mua seksi me gezon dhe njohuria, dituria me lumturon.
Vitin tjeter kam ne plan te kthehem ne Shqiperi, Europ. Rusi...

Back