Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gjëja e parë që gratë shohin te një burrë

shtrig po te marrin serjozisht 😆
Te shikoja portofolin sdo torturohesha ne pune -pis-
Nuk ka portofol qe mund te perballoje dot your Amazon addiction prandaj puno aty dhe mos u ndjej. Ke Amazon Prime Day deri ne darke sot. Sa ka shkuar demi deri tani? -pis-

jam e sigurt qe ne pikpamje te pare te gjitha shohin pamjen po ashtu dhe anasjelltas.
Por pamja ka zhgenjy shume persona dhe bukuria nuk fiton gjithmone 🙃

Gjeja e pare qe shohin gratë te nje burrë eshte qe ....hedhin nje sy vërdallë a eshte burri i tyre aty apo jo 🤪

Mbase e kam thene dhe diku tjeter kte gje, por femra per mendimin tim ka disa faza ne jete qe te sheh ndryshe, por nese flasim per dashuri, une them qe nje femer te do pas te 35, sepse ne moshe me te vogel te sheh si projktin e saj, pra nuk do ty por dashuron ate qe ajo do, nje familje, femije, shtepi e nje jete te qete, etj etj.
Ndaj them, varet per cilen moshe femerore aplikohet pyetja.

Mbase e kam thene dhe diku tjeter kte gje, por femra per mendimin tim ka disa faza ne jete qe te sheh ndryshe, por nese flasim per dashuri, une them qe nje femer te do pas te 35, sepse ne moshe me te vogel te sheh si projktin e saj, pra nuk do ty por dashuron ate qe ajo do, nje familje, femije, shtepi e nje jete te qete, etj etj.
Ndaj them, varet per cilen moshe femerore aplikohet pyetja.
Ne cdo moshe femra dashuron.
Por thjesht kur eshte me e rritur futet elementi pjekuri dhe kjo e ben ndjenjen me fisnike.
Ajo vete ,ka kaluar ca gjera ne jete,ka gjete hapat e vet.
E tashme don vertete dike qe kupton dhe e dashuron per ate qe eshte dhe anasjelltas.

Por thjesht kur eshte me e rritur futet elementi pjekuri dhe kjo e ben ndjenjen me fisnike.
E tashme don vertete dike qe kupton dhe e dashuron per ate qe eshte dhe anasjelltas.
Çfarë mëson një femër e pjekur në jetë kur jeta e saj është punë-shtëpi ? Jeta për të gjithë është njësoj.

Dashuri ka dy tipe mendoj une, ajo adoleshenciale, e bukur, emocionale, e pafajshme etj etj, dhe dashuria qe do te shoqeroje gjithe jeten me vone, rrespekti, kujdesi etj etj..
Gjithsesi dalim pak a shume te postimi qe bera me lart, dhe pse jam kurioz sesi e mendon Perandori @Petrit Kola sepse me duket shume i ndjeshem me gjinine femerore ne disa raste qe e kam hasur ne postime..

Çfarë mëson një femër e pjekur në jetë kur jeta e saj është punë-shtëpi ? Jeta për të gjithë është njësoj.
Ty te duket ashtu.
Njeriu meson ne cdo dite dicka te re.
Edhe sikur mos te mesosh asgje,thjesht cikli fizik hormonal dhe biologjik ti nderron vete tre fazorshat. :p
Edhe sikur ta lesh trurin ne nivelin zero.

Ty te duket ashtu.
Njeriu meson ne cdo dite dicka te re.
Edhe sikur mos te mesosh asgje,thjesht cikli fizik hormonal dhe biologjik ti nderron vete tre fazorshat. :p
Edhe sikur ta lesh trurin ne nivelin zero.
Po s'ka shumë gjëra për të mësuar në jetë. Jeta është rutinë. Mund të mësosh si të përballosh disa vuajtje, por këto s'kanë lidhje me femrën, është absolute për të gjithë.

Po s'ka shumë gjëra për të mësuar në jetë. Jeta është rutinë. Mund të mësosh si të përballosh disa vuajtje, por këto s'kanë lidhje me femrën, është absolute për të gjithë.
Asgje ne jete nuk eshte absolute.
Gjithcka dhe cdo gje transformohet,ndrydshon tjetersohet.

Back