• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gjëja e parë që gratë shohin te një burrë

Instikti me thote: Grate?! Let’s be honest, does anyone actually care about them? Dhe nuk po flas per muzeumet… :p

…Mos i kerrcit ashtu dhembet e porcelatit se do i thysh. :p I know, I know… that was a bad joke, right? Or.. was it, really? What effect did it have on your covnitive equilibrium? 😄 …OK, OK, now, stop, being, weird. Be normal. RELAX. Deep breath. I’ll be nice today. Its charity Tuesday 😄

Gjeja e pare qe grate shohin tek nje burre eshte surrati. Specifikisht, ku i ke syte, sa te tendos i ke muskujt, dhe cfare percjell mimika.

Ju qe beni sikur e shikoni ne sy, por realisht i shikoni rrudhat tek bishti i syrit, duke shpresuar qe me buzeqeshje te kamufloni mendimet e tipit “…ah sikur te ishte nja 15-20 vjet me e re”… E hongre! T’i kane lexuar mendimet. Je deshifruar. Shikimi i saj pasionant dhe buzeqeshja flirtuese nuk do te thone qe po mendojne “duket tip qe nuk do e harronte kurr ditlindjen time”, por thjesht ne mendjen e saj po te hedh vaj te nxeht tek veshi kur je ne gjum dhe po vizualizon emocionin :p

Jep shpjegime, çfarë shikon te duart dhe si të pëlqejnë?

-Duar të vogla apo të mëdha?
-Topolake dhe me gishta të shkurtër, apo të holla dhe me gishta të gjatë?
-Duar me qime apo qime?
-Me thonj të prerë apo të paprerë?
-Etj.

Jep shpjegime, çfarë shikon te duart dhe si të pëlqejnë?

-Duar të vogla apo të mëdha?
-Topolake dhe me gishta të shkurtër, apo të holla dhe me gishta të gjatë?
-Duar me qime apo qime?
-Me thonj të prerë apo të paprerë?
-Etj.
Duart tregojne shume gjera..
Aspekti..
Duket dora e dikujt qe ka bere pune fizike..nga dikush qe ben vec jera fine ..
Te ashper..me kallo..apo te bute..
Thonjte: aspekti..ngjyra...ata qe pujencigare i kane thonjte e verdhe dhe ne forme tevashtequajtur hip9kratizme dixhital...qe eshte shenje e problème respiratoite te shkaktuar nga duhani..
Aspekti si i pren thonjte..: ata qe i oresin thonjte deri ne mish jane psikorigjid..
Pastertia e thonjeve..ka njerez qe hajne thonjte deri ne rrenje...ata te stresuarit..etc ..etc..ne ka unaza..jo unaz martese..por unaze florins ne pergjithesi..me gura apo m'étale.. jane te cuditeshem``fumato``

Duart tregojne shume gjera..
Aspekti..
Duket dora e dikujt qe ka bere pune fizike..nga dikush qe ben vec jera fine ..
Te ashper..me kallo..apo te bute..
Thonjte: aspekti..ngjyra...ata qe pujencigare i kane thonjte e verdhe dhe ne forme tevashtequajtur hip9kratizme dixhital...qe eshte shenje e problème respiratoite te shkaktuar nga duhani..
Aspekti si i pren thonjte..: ata qe i oresin thonjte deri ne mish jane psikorigjid..
Pastertia e thonjeve..ka njerez qe hajne thonjte deri ne rrenje...ata te stresuarit..etc ..etc..ne ka unaza..jo unaz martese..por unaze florins ne pergjithesi..me gura apo m'étale.. jane te cuditeshem``fumato``
Nuk e di çfarë është psikorigjid, por mua s'më pëlqen t'i pres thonjtë deri në rrëzë, ose deri në mish, se më çahen dhe më bezdisin. Por dhe t'i lë pak të gjatë s'më pëlqen, se mbushen me pisllëk. Që t'i mbash sa duhet, duhet t'i presësh shpesh.

Kohët e fundit kam filluar të luaj dhe kitarë klasike, e dora e djathtë do pak thonj, kurse e majta jo, kështu që prerësja e thonjve ka marrë një rol të ri.

Last edited:
Une jam penduar. 😞
Me mire te kisha zgjedhur njerinë. 🤣
Qyqaaa goce, mba mire portofolin se njeriu sot per neser eshte, portofoli ngelet aty. 🙄

P.S. Ku ke qene ti njehere se ngele duke bere pushime? 🤨

Hunden. Grate shikojne tinez tek burrat hunden! Nje hunde gotike tregon gjithcka per nje zoteri. Sa me e gjate hunda kendrejte aq me i pashem ai zotri. Kurse nje hund kermill barok tregon vete per nje burre imoral qe i pelqejne grate e tjera dhe jo ajo qe ka ne duar!

Back