• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gjuetia ne Shqiperi

Pepsi

Zgjedh rrugen me te ndershme, ne situate te ndere.
Anëtar
Feb 10, 2023
Postime
22,606
Pikët
113
Gjuetia e lire pas dates 15 gusht 2026
Mqs edhe une e ushtroj kete sport e kam edhe miq qe bejn te njejten gje, doja te dija se, cila sipas jush esht zona me e mire per gjueti. Korca, Permeti, lumi Vlores, etj etj?

Mqs edhe une e ushtroj kete sport e kam edhe miq qe bejn te njejten gje, doja te dija se, cila sipas jush esht zona me e mire per gjueti. Korca, Permeti, lumi Vlores, etj etj?
Ke leje me gjujt ti? Ki kujdes ku do gjuash dhe ca stine te vitit se ka ca kufizime

Ke leje me gjujt ti? Ki kujdes ku do gjuash dhe ca stine te vitit se ka ca kufizime
MU mpelqen zona korces kufi me greqin dhe lumi vlores.
Se ka kufizime pyta a esht dikush ne dijeni ca zonash mund te gjuhet dhe cfar?

Shko ne kallmet per derra te eger

Prsh
Esht i mal anej, ai mali esht nda 10 familje e duhet me u mor vesh me tgjith.
Tgjith qe dun lek.
Ma mir shko e ble ene te dhjefdha gjuetin se te shko i thellez 2000 euro😂

Prsh
Esht i mal anej, ai mali esht nda 10 familje e duhet me u mor vesh me tgjith.
Tgjith qe dun lek.
Ma mir shko e ble ene te dhjefdha gjuetin se te shko i thellez 2000 euro😂
Me shpejt merresh vesh me ariun atje😅

pse ka ngel noi kafshe e eger andej, se njerzit kane ikur,

Back