• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

HAGË: Fadil Geci po dëshmon në Gjykatën e Hagës rreth Komunikates 59

Gi de Masha

The untouchables ...
Anëtar
Apr 21, 2010
Postime
34,690
Pikët
113
Vendndodhja
Danimarkë
KOMUNIKATË PËR MEDIE

Nga: Halil Geci, në emër të familjes Geci

Për të gjithë ju miqtë tanë që jeni të interesuar, ju informoj se të hënën, më 21.10.2024, në ora 9:00 (nëntë) paradite do të mbahet seanca e hapur në Gjykatën e Hagës, ku i ftuar është vëllai ynë, rugovisti dhe demokrati , Fadil Geci, ish deputet i dy mandateve dhe bashkëpunëtori më i ngushtë i Ibrahim Rugovës.

Fadili do të dalë ballë për ballë me LPK-ucat, alias komunistët e OMLK -es ruse, të shndërruar në LPK dhe më vonë të konvertuar në PDK.

Fadil Geci do t’ua dëshmojë trupit gjykues shkakun e komunikates 59 dhe çka e shtyu Polarin ( kupto: Hashim Thaçin ) për ta shkruar këtë Komunikatë!

Sipas Rexhep Selimit ajo u shkrua nga dora e Hashim Haxhi Polarit, komunikatë kjo që si pasojë, na i vranë dy shokët tanë, Besim Dajakun dhe Bekim Kastratin, si dhe na u plagosën dy vëllezër.

Me 21.10.2024, do të ulen ballë për ballë, pas një shekulli, demokrati rugovist dhe komunistët rusë, ata që na vranë e na shanë, na quajtën tradhtarë.

I inkurajoj avokatët dhe komunistët që ta pyesin çfarëdo që ua merr mendja për dëshmi të argumentuara vëllanë tonë Fadilin.

Koha ka dëshmuar se kauza jonë ishte shumë e drejtë dhe me interes kombëtar, ndërsa qëllimet e tyre ishin puro kriminale e me interesa klanore pro Sllave dhe pro Ruse.

Ne jemi këtu dhe do mbetemi gjithmonë në shërbim të ATDHEUT…!

origjinali:

Attachments

• Gani Geci - komunikatë për medie.jpg
    Gani Geci - komunikatë për medie.jpg
    117.5 KB · Views: 4
Last edited:
KOMUNIKATË PËR MEDIE

Nga: Halil Geci, në emër të familjes Geci

Për të gjithë ju miqtë tanë që jeni të interesuar, ju informoj se të hënën, më 21.10.2024, në ora 9 (nëntë) paradite do të mbahet seanca e hapur në Gjykatën e Hagës, ku i ftuar është vëllai ynë, rugovisti dhe demokrati , Fadil Geci, ish deputet i dy mandateve dhe bashkëpunëtori më i ngushtë i Ibrahim Rugovës.

Fadili do të dalë ballë për ballë me LPK-ucat, alias komunistët e OMLK -es ruse, të shndërruar në LPK dhe më vonë të konvertuar në PDK.

Fadil Geci do t’ua dëshmojë trupit gjykues shkakun e komunikates 59 dhe çka e shtyu Polarin ( kupto: Hashim Thaçin ) për ta shkruar këtë Komunikatë!

Sipas Rexhep Selimit ajo u shkrua nga dora e Hashim Haxhi Polarit, komunikatë kjo që si pasojë, na i vranë dy shokët tanë, Besim Dajakun dhe Bekim Kastratin, si dhe na u plagosën dy vëllezër.

Me 21.10.2024, do të ulen ballë për ballë, pas një shekulli, demokrati rugovist dhe komunistët rusë, ata që na vranë e na shanë, na quajtën tradhtarë.

I inkurajoj avokatët dhe komunistët që ta pyesin çfarëdo që ua merr mendja për dëshmi të argumentuara vëllanë tonë Fadilin.

Koha ka dëshmuar se kauza jonë ishte shumë e drejtë dhe me interes kombëtar, ndërsa qëllimet e tyre ishin puro kriminale e me interesa klanore pro Sllave dhe pro Ruse.

Ne jemi këtu dhe do mbetemi gjithmonë në shërbim të ATDHEUT…!

origjinali:
Akoma ti...MATUF me = IDIOTESIRA.
Boahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh🤫

i nderuar, ne mos gaboj, PDK eshte partia e Rugoves, ç'ne kjo lidhje me ruset, dhe per me teper sikur qenka akuzuar nga partia e tij,
me korrigjo te lutem, si qendron ky problem, dhe ç'lidhje ka Thaçi me PDK apo akuzat drejtuar atij Fadilit,
mos nuk ke shpjeguar mire situaten, duket sikur ka shume emocione dhe uje, mungon lidhja llogjike,

i nderuar, ne mos gaboj, PDK eshte partia e Rugoves, ç'ne kjo lidhje me ruset, dhe per me teper sikur qenka akuzuar nga partia e tij,
me korrigjo te lutem, si qendron ky problem, dhe ç'lidhje ka Thaçi me PDK apo akuzat drejtuar atij Fadilit,
mos nuk ke shpjeguar mire situaten, duket sikur ka shume emocione dhe uje, mungon lidhja llogjike,
sonte të paska vënë përposh pija!
sonte si sarhosh që je nuk po të përgjigjem, nesër kur të bëhesh esëll - flasim!

-pis--qesh--shok--hug-

sonte të paska vënë përposh pija!
sonte si sarhosh që je nuk po të përgjigjem, nesër kur të bëhesh esëll - flasim!

-pis--qesh--shok--hug-
po vetem nje shishe vere kam pi mo, avash avash,
po si eshte historia e ketij dhe asaj partie, e rugoves ne mos gaboj,

po vetem nje shishe vere kam pi mo, avash avash,
po si eshte historia e ketij dhe asaj partie, e rugoves ne mos gaboj,
jo mo Pjer, Rugova ishte tjetër brumë, ishte kryetar i LDK-së që nga fillimi dhe mbi të gjitha njeriu më vizionar. AI udhëhoqi Kosovën për kaq vite dhe ishte njeriu të cilin e cmoi bota... ai internacionalizoi cështjen e kosovës në botë ...

Nga ana tjetër, sic thotë Gani Geci, në fundvitet e 90-ta doli një farë e keqe, të cilët në shpirt dhe vepra ishin komunistë bolshevikë të OMLK -es ruse, të vetëquajtur LPK dhe më vonë të konvertuar në PDK.

Last edited:
jo mo Pjer, Rugova ishte tjetër brumë, ishte kryetar i LDK-së që nga fillimi dhe mbi të gjitha njeriu më vizionar. AI udhëhoqi Kosovën për kaq vite dhe ishte njeriu të cilin e cmoi bota... ai internacionalizoi cështjen e kosovës në botë ...
kete gje qe thua ti tani, e kam thone une para shum viteve, jo per mburrje,

Nga ana tjetër, sic thotë Gani Geci, në fundvitet e 90-ta doli një farë e keqe, të cilët në shpirt dhe vepra ishin komunistë bolshevikë të OMLK -es ruse, të vetëquajtur LPK dhe më vonë të konvertuar në PDK.
keto inicialet ketu OMLK, LPK, nuk i kuptoj, se PDK po e kuptoj, Partia Demokratike e Kosoves, ne mos gaboj,

Back