drague
V.I.P
Legen DurrësiSa i poshtër je ri!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Legen DurrësiSa i poshtër je ri!
Unë e dija gavet shijakuLegen Durrësi
HajHappy birthday Marlok![]()
Nga nje gisht torte ne kushte robinson crusoe na ra jo keq loolMarla, e ndave torten?
Po ty te knovt zemra mor shokKush ma ka ditlindjen kush kushhhhh … edhe 100 te tjera Marla , thuj po deshe qe skanova per ditlindjen tate![]()
Sheqo kush o ky Azemi? loool pse na fut ne sherr heeee
Une kujtova se kishte rrit legenda mjekrrenSheqo kush o ky Azemi? loool pse na fut ne sherr heee
Po moj, se thua pastaj ja s'ma solli dhuraten e ditelindjes qe kerkovaSheqo kush o ky Azemi? loool
Me rrit legenda mjekren ke parasysh gjembat e iriqit dhe hunden e kuqe te rudolfit ja ashu ndodh loolUne kujtova se kishte rrit legenda mjekrren![]()
Une kam kerkuar kshu dhuratash?!!!! Mahhhh me paskan hackeruar celin looolPo moj, se thua pastaj ja s'ma solli dhuraten e ditelindjes qe kerkova![]()
Une kam kerkuar kshu dhuratash?!!!! Mahhhh me paskan hackeruar celin loool