Hello Kitty
❤☆҉‿★ Ŧђαήк ¥☺ů ★☆҉‿❤
- Anëtar
- Feb 8, 2011
- Postime
- 27,761
- Pikët
- 113
Jeton në Greqi?Faleminderit po emri im
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jeton në Greqi?Faleminderit po emri im
Mir se erdhe te uroj te kalosh ashtu siq ta do shpirti pa e rruj per askendHi Forum Al
Jam Antea shpresoj te kalojme bukur bashke.
Why are you scrutinizing the girl?Mire se erdhe @Antea
Nga je me origjin ? Veriu apo jugu?
LondonJeton në Greqi?
Oh, sorry, I didn’t know observing humanity was a crimeWhy are you scrutinizing the girl?![]()
Those questions were not about observations … Let her “unpack” first, and get to know her secondOh, sorry, I didn’t know observing humanity was a crime![]()
Të pyeta se Antea tingëllon në Adea në shqip, prandaj.London
rri se ma futi tha ate qe sdesha te thonte
Qenka dhe nga londrarri se ma futi tha ate qe sdesha te thontee rrezikshme antena jo si ato luje se nuk kap stacioni
![]()
Mirë se na erdhe Antea!Hi Forum Al
Jam Antea shpresoj te kalojme bukur bashke.
PricelessMir se erdhe te uroj te kalosh ashtu siq ta do shpirti pa e rruj per askend![]()
Antare re thote
Prandaj i thote @Caramele mos e rruj hic.Antare re thote![]()