L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 17,227
- Pikët
- 113
Jo nuk jam tip qe bej nazeJo ore, jane te kenaqur me ate qe pergatis. Ti i ben naze asaj qe te vihet ne tavoline?
Nese dicka nuk me pelqen skam pse ta ha
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo nuk jam tip qe bej nazeJo ore, jane te kenaqur me ate qe pergatis. Ti i ben naze asaj qe te vihet ne tavoline?
e he, tani e kuptova, nuk je stabilizuar akoma, sa andej kendej, ose je ne pension dhe shkon tek kalamajte, se plaku i kap me vonese ca gjojna,Ndoshta se edhe pergjigja ime donte te ishte ajo; sdq jetoj me se shumti ne Shqiperi.
po cfare pencioniste dhe me kalamoj eshte mo Pjero ?..e he, tani e kuptova, nuk je stabilizuar akoma, sa andej kendej, ose je ne pension dhe shkon tek kalamajte, se plaku i kap me vonese ca gjojna,
I çike me vonese kap antena,Pjeritpo cfare pencioniste dhe me kalamoj eshte mo Pjero ?..
ajo eshte studente akoma..![]()
Mir se ke ardhur kalo bukur ne mesin tonHi te gjitheve e mire se iu gjeta. Shpresoj te gjendem ne shoqeri te mire.
ngaqe po ben dokumentat per pencion atje i shkreti , i ngjajne te gjithe si pencioniste..I çike me vonese kap antena,Pjerit![]()
ah te vrafte qulli te vrafte,ngaqe po ben dokumentat per pencion atje i shkreti , i ngjajne te gjithe si pencioniste..
kujton sikur eshte ne Azile , tu boj si i forte atyre..
tu thote e keni pa fejsbukun e plakut..
@Pjer Thomas e kam emrin..njesoj si tek 7 librat e mi..![]()
te marrte @Petrit Kola me vete jarebi..ah te vrafte qulli te vrafte,
ku e di ti qe @Asja eshte studente,po cfare pencioniste dhe me kalamoj eshte mo Pjero ?..
ajo eshte studente akoma..![]()
Qenke dora joneKam marr pjese sa here kam mundur
pse mo jeshil i ke ti, si nuk ti kam ven re, normalisht ata me syte jeshil, dalin neper revistat e modes dhe te Nacional Gjeografik,e thone syte e saj..
i ka jeshile si te miat..![]()
cti bej une..pse mo jeshil i ke ti, si nuk ti kam ven re, normalisht ata me syte jeshil, dalin neper revistat e modes dhe te Nacional Gjeografik,