• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ia vjedhin telefonin në Durrës, turisti kosovar kërcënohet edhe nga policia

Jo mekot i meshova ketij emertimi pasi e shoh fyes qe nje Shqiptar ta etiketosh si "turist" ne atdheun e tij.....pervec zotnI Llapit asnji tjeter dardanas qe njoh nuk igezohet kombit "kosovar".

Shpresoj qe njerez si ti te behen sa me shume ne trojet tona shqipetare, me teper nuk kom koment.

Sic e predikova ne fillim te postimit qe ne kosove kane urrejtje shume per shqiptaret te shqiperise dhe ky lajmi eshte sikur ti hedhesh benzine zjarrit qe ushqejn vetem urrejtej te pabaze. Dhe me vejn keq qe populli shqiptar i kosoves jane kaq te lehte te mashtrohen dhe te kontrollhen kaq lehte si dele.
Lexoni komentet e kosovarve tek video/lajm siper ne youtube, vetem urrejtje kane per shqiptaret e shqiperise.
Ne ket rast si viktima ashtu edhe gazetarja kane patur urrejtje te parakohshme te rrenjosur ndaj vendid dhe popullit durrsak dhe shtetit shqiptar.
Eshte totalisht e mundur qe telefonat ai i ka harruar se ku i ka ne dhome por eshte sulur menjeher te akuzoje sepse ka ardh ne shqiperi me paragjykimin e urrejtjes qe gjithkush atje eshte hajdut kriminel i degjeneruar.

E pse Kurt nuk po i lexon edhe komenten e shqipetareve te Kosoves qe po i dalin ne mbrojtje vendit, duke thene qe gjera te tilla ndodhin cdo vend, po fokusohesh vetem tek komentet negative!?

E pse Kurt nuk po i lexon edhe komenten e shqipetareve te Kosoves qe po i dalin ne mbrojtje vendit, duke thene qe gjera te tilla ndodhin cdo vend, po fokusohesh vetem tek komentet negative!?

ti per nji cel leshi hape teme?

ti per nji cel leshi hape teme?

Keshtu eshte kur lexon vetem titullin dhe jo gjithe ngjarjen, si dhe iden e lajmit, si te duket ty ausllander i gjermanis me marr apartament me qira, e mos me kan i sigurt me lene gjera ne to se t’i vjedhin, te kish ardh mire kjo gje.

Keshtu eshte kur lexon vetem titullin dhe jo gjithe ngjarjen, si dhe iden e lajmit, si te duket ty ausllander i gjermanis me marr apartament me qira, e mos me kan i sigurt me lene gjera ne to se t’i vjedhin, te kish ardh mire kjo gje.

shqiptaret e durrsit ja kan fut gjithmone kosovarve por ka pas dhe nga ato qe ja kan shkatrru banesen.
si themi ne ...nji dor lan tjetren dhe te dyja ftiren``serenat``

Cka je tu fol palidhje, kush po te thot ty montazh, ky paska dal perqejf ne lajme, qysh guxon ty polici me tu drejtu ne ket menyre, cfar borgji i ki ti policit! A e ka per detyre polici me ba zgjidhjen apo me tu ba gangster, a je te lexu veten ajo ?

Mendimi im:
* kosovarëve duhet rreptësisht t'u ndalohet hyrja në Shqipëri!
* vetëm shqiptarët e Kosovës duhet të lejohen.

P.S. Unë në Shqipëri sa herë kam qenë gjithmonë kam kaluar mirë!

Vetem te drejten kam fol. Ne kosove publiku ka formu urrejtje te thelle ndaj shqiprarve te shqiperise dhe kjo shihet ne komentet e asaj video.
Aty lexon kosovarin qe thote shqiptaret jane me te kqij se serbi dhe greku. Nejse, vazhojm me dramen e madhe ne dy shtete jane cu ne gjendje alarmante se dy turista kane humb telefonat.
Si nuk humbi asgje tjeter tek shpia vec cel fonat?! Asnje partofol asnje lek asnje sahat apo varese te cmuar?!

Kurt, pse ne shqiptaret e Shqiperise kemi dashuri te madhe a si -qesh-

Reciproke cdo gje.

Realisht duhen pare njerzit dhe jo vendi i origjines.. por me ne duhet thene qe andagonizmi ekziston..

kjo gje besoj se ndodh per te treguar qe ja une jam ne vend te pare ti ze vendin e dyte...
kush ka vedeten..

ath qe te shtoj pak dozen e humorit une them keshtu; vendin e pare e zene femrat shqiptare te Shqiperise dhe te dytin meshkujt kosovar.. po te bashkosh keta bejme alamet republike :d

Ateher thojn njerzit qe nuk meriton dajak femra. Te reklamosh vajzat e lagjes me meshkujt e nje lagjes tjeter meriton dru kurrizi nga djemt e lagjes ciladi ajo femer qofte. Asnje pike humori nuk ka ktu.
Nuk besoj ne dhune ndaj femres por bie fjala ok?:d

Sipas teje po dashka te zezes mi thene te bardh, vetem e vetem mos mu duk keq, pikerisht kur keto lajmerohen dhe behen jehon ne lajme, ateher do ndalen dhe nuk do veprojn kshtu, njerez te keqij ka ne cdo vend, jo vetem ne trojet tona, mashtrus ke cdo qyetet te Shqiperise dhe Kosoves, e vetmja gje eshte raportimi i tyre dhe publikimi i tyre, qe tjeret te marrin mesimin e duhur.
Patriotizmi duhet mu mbajt e jo mu mbulu me genjeshtra e mashtrime.
Problemi qëndron tek mësymja ndaj së keqes!!!!!!
Sa më problematike ta shfaqim një vënd, një ngjarje, një ndodhi aq më të predispozuar për ta bërë lajm janë gazetarucët apo pordha-lucët.
Sigurisht që ka me mijëra probleme dhe detyrime për përmisime por kurrësesi të nxish një krahinë apo gjithçka lidhet me një vënd.
Unë banoj në Shqipëri dhe me 10-100 herë kam shkruar mbi problemet tona dhe jo më larg se dje një emigrant shqiptarë nga Zvicra desh më aksidentoj familjarisht në autostradë por nuk mund të them që gjithë emigratët sillen si kafshë kur vijnë në Shqipëri.
Është mjë ndodhi e vogël që ndodh edhe në vënde shumë më të civilizuara se ne.

Sa më problematike ta shfaqim një vënd, një ngjarje, një ndodhi aq më të predispozuar për ta bërë lajm janë gazetarucët apo pordha-lucët.
Sigurisht që ka me mijëra probleme dhe detyrime për përmisime por kurrësesi të nxish një krahinë apo gjithçka lidhet me një vënd.
Unë banoj në Shqipëri dhe me 10-100 herë kam shkruar mbi problemet tona dhe jo më larg se dje një emigrant shqiptarë nga Zvicra desh më aksidentoj familjarisht në autostradë por nuk mund të them që gjithë emigratët sillen si kafshë kur vijnë në Shqipëri.

Me vjen keq per ju vendasit qe merreni me gjithe kto emigranta pordhacer cdo vere atje. Shteti duhet tju kompensoje per kte taksirat.

Mos na akuzoni per hajduta se nuk jemi keq per celulare:p
Kemi skifterat qe vjedhin Rolex flori diamant pa per celulare nuk na ndjen ne lol

Dhe une kam ardhur ne shqiperi der tani skam aksidentu asnjeri madje me duket vetja sikur vetem une di ti jap makines ketu:p
Nje pjese e mire e kane mare patenten me djathe

Ai emigranti i zvicres ska shanc te beje si pilot I formula one ne Switzerland dhe duke e ditur qe ne shqiperi korrupton policin me 10 mije lekshe bejne qejf neper rruget e shqiperise.
As ketu nuk eshte faji I ktij barbonit por opinioni qe ka mare vendi jone!

iphone 7? edhe nokia me e vjeter eshte me e shpejt se iphonat e vjeter lol

ndonje 10 te dores 10 do e pranoja lol

Nuk kam as per vete
Ja se jam ne shqiperi mos me del ndonje vizitor nga Kosova dhe hedhim grepat:d

Nuk kam as per vete
Ja se jam ne shqiperi mos me del ndonje vizitor nga Kosova dhe hedhim grepat:d

po edhe une ne Shqiperi jam
por ce do se jam pa grepa se nuk ke cfare te kapesh ne gjanice

pervec se breket e ndonje plake qe do ja kete hedh nipcja se nuk i bleu molto

po edhe une ne Shqiperi jam
por ce do se jam pa grepa se nuk ke cfare te kapesh ne gjanice

pervec se breket e ndonje plake qe do ja kete hedh nipcja se nuk i bleu molto