• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ia vjedhin telefonin në Durrës, turisti kosovar kërcënohet edhe nga policia

Apet :D kane share pisat :D :D per 10 kukoshka ne toke, ua hengert dreqi shkurllatat, qe nuk u mesuan njehere :D

Mërgimtari nga Peja rrëfen tmerrin që e përjetoi në Vlorë, si deshën t’ia rrahnin gruan dhe fëmijët në sy të policisë
Nga: A.Zh Më: 7 gusht 2019 Në ora: 10:10

Pamje nga plazhi i Vlorës

Një qytetar nga fshati Jabllanicë i vogël i Pejës, që jeton në Gjenevë, kishte zgjedhur për pushime sivjet qytetin e Vlorës.
Por, ai atje ka përjetuar një ndodhi të keqe.

Në një rrëfim për gazetën “Bota sot”, qytetari (emër i njohur për redaksinë), ka treguar për sjelljet agresive dhe vulgare të punonjësit të një qendre tregtarë në Vlorë.
Ai ka thënë se policia nuk kishte reaguar fare nda këtij punonjësi dhe me këtë veprim, turisti është shprehur shumë i zhgënjyer.

Turisti ka treguar se në Vlorë kishte shkuar me bashkëshorten dhe fëmijët e tij, por në “Aulona park”, njëri nga kamarierët kishte kërcënuar verbalisht bashkëshorten e tij, pasi fëmijët kishin derdhur kokoshka pa dashje në shesh.
“Zgjodha qytetin e Vlorë për t’i kaluar pushimet verore. Te “Aulona park” (në Vlorë) bashkëshortja ime vajti me dy fëmijët për një kafe dhe për t’ia plotësuar dëshirën kalamajve. Meqë nëse është një qendër argëtuese për fëmijë, gjatë argëtimit ata kishin derdhë ca kokoshka pa dashje në shesh”, ka treguar ai.
Qytetari nga Peja ka treguar se gruaja e tij e trembur kishte mbledhur kokoshkat.
“Unë isha duke vajtur ta shoqëroj familjen time dhe me të arritur, kamarieri iu vërsul bashkëshortes sime me kërcënim verbal “mblidh kokoshkat” (asnjëra palë nuk e kishin kuptuar që unë gjendesha prapa). Bashkëshortja i mblodhi me nxitim dhe e trembur. Ndërhyra në vend ngjarje, sepse fëmijët u trembën, gjithashtu. Por, shërbyesi filloi edhe me mua gjuhën agresive. Unë nxjerra familjen nga ky ambient, por shërbyesi ishte prapë agresiv ndaj neve dhe në momentin që ishim jashtë ambientit, ai iu drejtua bashkëshortes sime prapë me agresivitet”, ka thënë më tej ai.
Turisti ka treguar se për të evituar konfliktin fizik kishte telefonuar policinë, e cila nuk kishte reaguar as në vendngjarje për rastin në fjalë.

Ai ka thënë se ndonëse ka dhënë deklaratë në polici, nuk është marrë masa ndaj kamarierit që kishte kërcënuar familjen e tij.
“Për të evituar një konflikt fizik, kam marrë policinë në telefon. Me të arritur patrulla e policisë, në prezencë të policisë, shërbyesit e “Aulona park” mu drejtuan me agresivitet dhe me trajtuan "bythqier", policia nuk reagoi (ishte polici nr 26796) dhe mua më dërguan në komisariat së bashku me një punonjës të kësaj qendre argëtuese për të dhënë deklaratë rreth ngjarjes.
Rasti që ndodhi nuk vuri peshë tek policia dhe isha i zhgënjyer nga reagimi i policit. Deklaratën e nënshkrova në stacionin policor”, ka përfunduar rrëfimin e tij qytetari nga Peja.

https://www.botasot.info/aktuale-la...-rrahnin-gruan-dhe-femijet-ne-sy-te-policise/

Shkoj në një market këtu ku po pushoj dhe marr bukë, balsam flokësh dhe vaj luledielli ( në raft shkruhej 130 lekë)
Më thotë gjithsej 600 lekë;- i ktheva përgjigje që vaj kushton 130 lekë sipas afishimit tuaj në rafte.
Mu përgjigj ;- jo është 150 lekë po lëre ç'shkruan aty.
Po buka sa kushton ; e pyes
Më tha 80 lekë.
Prapë i thashë nuk del shuma 600 lekë.
80 + 150 + 300 lekë balsam bëjnë më pak.
U arsyetua që buka kuahton 150 lekë, por sikur më the 80 lekë, i thashë.

Mu përgjigj mund ti kthesh po deshe po aq bëjnë.
Të të vjedhin dhe pa ju dridhur qerpiku fare, sa për faturë tatimore harroje edhe pse është në rrugën kryesore ndërlidhëse të kryeqytetit me veriun e Shqipërisë.

Last edited:
Nuk kisha ndrmend te shikoja ato komentet tek vidioja, por me shume me beri kureshtar Kurti.

Shume te pabese ata kosvaret atje.

Jo vetem te pabese, por te qelbur dhe flliqur.

Nuk i kisha prit kurr ato komente.

Kosovaret e kane nje reputacion si te pabese ne Shqiperi, por nuk prisja te shkonte flliqesia der ne kete nivel.

Une po jua them troc, po te fillojne shqiptaret e Shqiperise me histori me kosovare, nuk mbarojne, vet im ate ka histori me biznesmene kosvare qe jan zhdukur dhe nuk kane paguar parate.

Mos te filloje pastaj me dhomat neper plazhe qe i linin si kafshet, te mbuluar me mbetje njerezore, deri ketu arrinte pislleku.

Pa ju futur flliqjes qe shkaktonin dhe ende shkaktojne neper plazhe.

Nuk dua te permend faktin qe per 6 muaj jane mbajt 800,000 kosvare me buke nga shqiptaret e varfer.

Mos te hapim petat e lakrorit ketu per te tjera ngjarje.

Ato komentet aty jane shume te pabese dhe te fliqura.

ata kosovare mos te vine dhe mos te kthehen me ne shqiperi.

Zona si durresi apo shengjni mund te demtohen pak ekonomikisht per pak vite por cilesia e turizmit shqiptar do rritet me kalimin e kohes, me mire do jete.

Me idealizma mund te shkojme der ne hene, por edhe bashkimin kombetar nuk kemi ce duam.

Majft njerez te flliqur kemi ketu ne shqiperi, nuk ka cna duhen te tjeret.

Veq do komente ne youtube po i merr seriozisht? Keto gjera ndodhin edhe ne Kosove.

Ne video tjera kom pa plot Shqipetar t'Shqiperise tu i sha Shqipet e Kosoves dhe bile i mbeshtetin edhe Serbet. Ka edhe Kosovar qe e shajn njeri-tjetrin veq pse jane prej nje qytet apo nje katund tjeter ne Kosove.

Sa per Durresi,

Durresi osht vend palidhje dhe njerz atje jane sikur magjyp apo mazi ne mentalitet. S'ka lidhje me Shqipetaret e Shqiperise ne pergjithesi.

Sa per bashkim kombetar, nuk e kemi aq gajle. Plot t'Shqiperise mendojn qe jemi Islamista pra jane kunder bashkim.

Shqiperia osht shtet se 100+ vjet por ende si shtet kurgja s'ka arrit, vetem korupcion dhe varferi. Kurse Kosova osht shtet vetem 10+ vjet por osht ka e nxan Shqiperine.

Mas pari ndertoje shtetin tande tani pastaj folim per bashkim.

Sa per bashkim kombetar, nuk e kemi aq gajle. Plot t'Shqiperise mendojn qe jemi Islamista pra jane kunder bashkim.

Shqiperia osht shtet se 100+ vjet por ende si shtet kurgja s'ka arrit, vetem korupcion dhe varferi. Kurse Kosova osht shtet vetem 10+ vjet por osht ka e nxan Shqiperine.

Mas pari ndertoje shtetin tande tani pastaj folim per bashkim.
P0, prishtina po ben 10+ vjet qe eshte ndertu

E teprum me kete telefon ...!

Jo hiç, po atij qe ta vjedhe telefonin eshte per te ja hulle bomben 5 here, boooom e boooom e booooom e boooom e booom edhe ne fund me ja kadhe themelin me nje krahe sane me çibrit :D se parate thone shkojne e vijne, ama ajfunja shkon dhe nuk kthehet me.

Veq do komente ne youtube po i merr seriozisht? Keto gjera ndodhin edhe ne Kosove.

Ne video tjera kom pa plot Shqipetar t'Shqiperise tu i sha Shqipet e Kosoves dhe bile i mbeshtetin edhe Serbet. Ka edhe Kosovar qe e shajn njeri-tjetrin veq pse jane prej nje qytet apo nje katund tjeter ne Kosove.

Sa per Durresi,

Durresi osht vend palidhje dhe njerz atje jane sikur magjyp apo mazi ne mentalitet. S'ka lidhje me Shqipetaret e Shqiperise ne pergjithesi.

Ka dhe do kosovare Durrsi...ne rrethinat afer.Te moqem

Normal qe qashtu kosovareve, sikur ky Iceja eshte per t‘ua thyer ajfunen te kufiri kokes :D edhe ti thuash: shut up and to be happy qe nuk vjen ke pdhazhi :D to make salqiqe gici from you :D

Ju lutem a din kush gja mbi situaten e ktyne telefonave? A u gjeten ala nonji update?!

kjo eshte sikur ajo taksa qe kane nga jueseja :D do paguash bakshishin kamarierit.

Do fitojne edhe ata ndonje gje :D viti eshte i gjate deri ne sezonen tjeter.

edhe qetra qe lexova :D budadhajat çfare i bene vetes :D

Nxitën urrejtje ndaj myslimanëve në bregdet, në kërkim dy radikalë shqiptarë

Publikuar më 13.08.2019 nga E. Shkëmbi

Policia ka shpallur në kërkim dy radikalë shqiptarë që ofendonin pushuesit myslimanë në bregdetin shqiptar.

Mësohet se në kërkim janë A.Z,, 39 vjeç, banues në Hot, Malësi e Madhe dhe L.M, 36 vjeç, banues në Kallmet Lezhë. Këta dy persona, në një video të publikuar në një media kosovare, dëgjohen teksa thonë “do ju djegim për së gjalli si serbi”.

Mbi ta rëndon akuza për veprën penale të “Nxitje e urrejtjes ose grindjeve” si dhe kanë nisur hetimet për identifikimin e personave të tjerë të implikuar në këtë aktivitet.

http://shekulli.com.al/ofenduan-myslimanet-ne-bregdet-ne-kerkim-dy-radikale-shqiptare/

Back