Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Intervista ( mendime ) politike nga analistët e Forumit

ashtu Pjero, qëndro me kurajë të plotë, krenar e ballëhapur!
Nuk kam dëshirë të të shoh humbës!
Do të kalojë një shekull dhe njerëzit nuk do të arrijnë të kuptojnë Vizionet e qarta!
ajo intervista e pare qe bom ne maj boni pune, vuri ne levizje palloshin, keshtu qe dhe ti hyre pa dashje ne histori, ne kete termet politik qe po ndodh,

* ajo intervista e pare qe bom ne maj boni pune, vuri ne levizje palloshin, **keshtu qe dhe ti hyre pa dashje ne histori, *** ne kete termet politik qe po ndodh,
* sakt, pjer djali. Ajo intervistë bëri që t'i ndizeshin motorët palloshit ... për të mirën e Shqipërisë.
e, po kështu është kur vë dorën mbi plagë, kur godet plagën.
** do të ta di për nder o Pjer djali. Po kisha qëllim të mirë pra .. të shpëtonte Shqipëria. s'thuhet kot: pranë drurit të thatë digjet i njomi, kështu ti e bëre veprën dmth goditjen, ia pashë hajrin edhe unë. Të faleminderit.
*** po kemi edhe një termet tjetër politik, o Pjer. Kosova ... ky kokëmushka i Kosovës ka shkaktuar ngërc në kuvend... si t'i bëjmë këtij?

e dashur, mos u nxeh me plakun, sepse e para une nuk perdor fjale te pista ketu, dhe e dyta, nese te tjeret i marrin per ndryshe (diçka tjeter) kjo nuk eshte faji im,
shume turq psh, emrin Qemal, e shprehin Kemal, pasi Q per ta eshte K, apo latinot dhe perendimi e shkruajne Coca Cola, ama e shprehin Koka Kola,

nese palloshi yne i ngjan careve te rusise per shkak te kohzgjatjes se pushtetit, dhe dikush e kupton ne menyre tjeter, kjo gje nuk eshte faji im,
çdo njeri, çdo autor, ka te drejte ta krahasoje nje pushtetar me çdo titull rangu qe ekziston ne bote, njerzit pastaj le ta kuptojne si te duan,
Ç'janë këto .. dridhe like se na fike...
edhe këtë e ke bërë Pjer ?
Po Caterinës... Si i flisnin .. Car apo Carica ?

Back