• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Investim izraelit prej 136.5 milionë eurosh në Kalamata: Plani për një resort me pesë yje dhe fshat pushimi

Po kujt i hyjn ne pune keto resorte ? Cfare fiton populli ?

Po nuk i ha njeri keto mer, jemi ne 2026, populli shqiptar ka dalur dhe ka par bote me sy, aq me teper qe jane te suksesshem neper bote.

Nuk jane me Shqiptaret e viteve 90 Oo thirini mendjes!!
Mando ...mua me mjafton fakti se çfarë po diskutohet ne greqi dhe përse grekët nuk duan qe ky investim te behet,qe te jem dakord edhe pse nuk e simpatizoj Trampin

Mbase......Mburrem kt qe them kam memorie te mire 😜
Kete sa kan ikur e kemi diskutuar e sterdiskutar...natyrisht nuk ndaj te njëjtat mendime me ty. Kjo nuk do te thotë qe e ke ti gabim apo une mire. Varet si e shikon secili.
Nuk mbahen rrethet me rrogat e administratës...je gabim
Mos direkt, cdo familje eshte e ndikuar indirekt se e kane dike te afert qe u kerkon voten.

Mando ...mua me mjafton fakti se çfarë po diskutohet ne greqi dhe përse grekët nuk duan qe ky investim te behet,qe te jem dakord edhe pse nuk e simpatizoj Trampin

Ti thua: për inat të vjehrrës 🤣🤣🤣

Oh sa gallatë që jeni.😂

Greqia kontrollohet 100% nga cifutet. Eshte LODER per tu mos u kuptuar LODRA.

Mos direkt, cdo familje eshte e ndikuar indirekt se e kane dike te afert qe u kerkon voten.
Eshte tjeter vota dhe tjeter ajo qe shkrove ti.
Votat ne shqiperi ashtu kane qene gjithmonë dhe kjo na ka penalizuar si popull.

Ti thua: për inat të vjehrrës 🤣🤣🤣

Oh sa gallatë që jeni.😂
Jo mor jo ...vjerren e kam te mire nuk e kam inat 🤣🤣🤣
Lëri aman lotët per pelikanin se nuk te shkojnë. Po te te dhimbset pelikani do kishe dal per aeroportin ti dhe shume tjerë qe po qajnë me OI per pelikanin.

Jo mor jo ...vjerren e kam te mire nuk e kam inat 🤣🤣🤣
Lëri aman lotët per pelikanin se nuk te shkojnë. Po te te dhimbset pelikani do kishe dal per aeroportin ti dhe shume tjerë qe po qajnë me OI per pelikanin.

Nuk jam kundra zhvillimit unë jo.

Edi se kuptoj pse jeni fiksuar me greket, greket historikisht kane grir sallat per vorio epirin. Do vi dhe rradha e tyre per te dorezuar Camerin, por si fillim te heqim kete klas politike qe po na mban peng.

Edi se kuptoje pse jeni fiksuar me greket, greket historikisht kane grir sallat per vorio epirin. Do vi dhe rradha e tyre per te dorezuar Camerin, por si fillim te heqim kete klas politike qe po na mban peng.
Nuk ka lidhje vetëm me vorio Epirin...e dine dhe vete ata qe ska vorio lesh ne zvernec.
U del jashtë loje Korfuzi e me gjere me kete super investim. Tjetra shikojnë dhe pak më larg...mund te vijne dhe investitor te tjere. Deri tani e kanë konsideruar Shqipërinë hale dhe duan ta mbajnë te tille.
Klasa politike nuk largohet pa alternative.
Prandaj po them....ka apo jo alternative pas kësaj lëvizje.
Kush do i përfaqësoj keta te pakënaqur ne shesh?

Nuk ka lidhje vetëm me vorio Epirin...e dine dhe vete ata qe ska vorio lesh ne zvernec.
U del jashtë loje Korfuzi e me gjere me kete super investim. Tjetra shikojnë dhe pak më larg...mund te vijne dhe investitor te tjere. Deri tani e kanë konsideruar Shqipërinë hale dhe duan ta mbajnë te tille.
Klasa politike nuk largohet pa alternative.
Prandaj po them....ka apo jo alternative pas kësaj lëvizje.
Edi greqia me kete ritem qe po ecen mund te shperbehet si shtet, gati gjysmat e plazheve i kane blere izraelitet, plus edhe ne qipro.

Per kete pjese mos ki merak, ke shqiptar neper bote te pergatitur qe nuk i ke degjuar me pare.
Per shqiptaret qe jetojn ne shqiperi do vecoja Marin Memen ose Florjan Binaj

Po kujt i hyjn ne pune keto resorte ? Cfare fiton populli ?

Po nuk i ha njeri keto mer, jemi ne 2026, populli shqiptar ka dalur dhe ka par bote me sy, aq me teper qe jane te suksesshem neper bote.

Nuk jane me Shqiptaret e viteve 90 Oo thirini mendjes!!
Nese vertet ka resorte te ketyre permasave do te thote nga pikpamja ekonomike rriten te ardhurat e shtetit dhe GDP e atij vendi.Nga pikpamja gjeopolitike siguri ne vend dhe bashkepunim me shtete te tjera. Si rrjedhoje shtet me i fuqishem shtetas me te kenaqur nga sherbimet publike. Shume shtete ne bote kane funksion primar turizmin, dmth mbahen nga te ardhurat e turizmit.

Problemi eshte sa reale jane keto investime dhe jo pastrim parash do thoja une

Edi greqia me kete ritem qe po ecen mund te shperbehet si shtet, gati gjysmat e plazheve i kane blere izraelitet, plus edhe ne qipro.

Per kete pjese mos ki merak, ke shqiptar neper bote te pergatitur qe nuk i ke degjuar me pare.
Per shqiptaret qe jetojn ne shqiperi do vecoja Marin Memen ose Florjan Binaj
Greqia ka vije bregdetare pa fund. Ke investime nga shume shtete ne greqi. Rruget aeroportin psh I kane gjermanët. Hotelet me te mira I kane qipriotë. Vetem ne Korfuz nje firme qipriote,Luis ka 5 resorte. I njoh shumë mirë se kam punuar me ta ne pothuaj gjith ishujt e Greqisë. Kur u tërhoqën francezët nga kakomeja kam qene ne korfuz dhe kam pas bere shume biseda me ata qe e njohin mire turizmin
Per shqiptaret qe jetojnë ne shqiperi vetem Marin Mema ma mbush syrin. Flori çun i mirë... por deri sa ishte te portokallia.

Nese Rama e ka ne dore punen e zvernecit sikur pretendohet jqr ku i ka po nuk ua dha

Po ky eshte niveli jot Juno spres me shume. Urretja jote per Ramen te ben dhe te biesh pre e provokimeve ne mase dhe pastaj viktimizohesh. Shko te Goni jot shko sle parti pa nderru e kapesh me mu

Bëj fresk qeverisë bëj se e qani atë pjesë. Nesër, po erdhi Goneja në pushtet do jem i pari që do e kritikoj. Unë jam opozitar i përjetshëm. Çdo qeveri duhet të ketë opozitarë dhe jo patronazhista.😀

Bëj fresk qeverisë bëj se e qani atë pjesë. Nesër, po erdhi Goneja në pushtet do jem i pari që do e kritikoj. Unë jam opozitar i përjetshëm. Çdo qeveri duhet të ketë opozitarë dhe jo patronazhista.😀
Goni svjen sot e 10.000 vjet ne pushtet. Ai kenaqet me veten e vet me reels ne instagram se per tjeter gje eshte i paafte. Po ngaqe shqiperia ka opozitare si ty rrin 100 vjet ne pushtet Rama 😃

Back