L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 16,915
- Pikët
- 113
Per mua mibox s eshte me i miriKa plot tek TEG-u.
firestik eshte pak i veshtir per ata qe sja kan iden instalimit te apeve
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Per mua mibox s eshte me i miriKa plot tek TEG-u.
Fare i lehte ishte Loverman.Per mua mibox s eshte me i miri
firestik eshte pak i veshtir per ata qe sja kan iden instalimit te apeve
Eshte shume i leht per ata qe ja kan marr doren..Fare i lehte ishte Loverman.
Une e mora Fuego me nja 68 G.
Cfar dore, une ndoqa keshillen tende dhe me doli per hajer.Eshte shume i leht per ata qe ja kan marr doren..
mibox s ka play store dhe per mua ja vlen me shume se firestik qe te merr kohe per instalimin e disa apeve
Të them të drejtën Venom, nuk desha të të ju bezdis më tutje...sepse siç kam thënë më lartë një i njohur ii imi nga Kosova nga Kosova ma rregullonte iptv në TV këtu ndërsa unë i jepja lekët për një vit...
Unë nuk di si të veproj apo çfarë të bëj ...nga teknologjia edhe unë si @Pjer Thomas (Pjer pa të keqe të lutëm..por të kam lexu se dhe ti si unë nga teknologjia ere "tabullarasa" jemi krejt...) shumë pak, e gati hiq, marr vesh...
Nejse nëse është e thjeshtë instalimi ty të falenderoj shumë për mundin ...
Të përshëndes, i nderuar
Të bëfshin mirë, i nderuar.Sami xhani, nuk me ngelet hatri persa kohe pij uiski, konjak dhe vere 30 vjecare,
Nuk jam si baba nga durrsi qe pi uiski,konjak dhe vere 3 vjecare, megjithse ka hik perpara si rakete me teknollogjine,
Është kjo pyetja për mua, loverman?I ke instaluar kanalet shqiptare aty?
Smart iptv eshte app i vjeter dhe nuk ja vlen te merresh më me të sepse eshte humbje kohe.Është kjo pyetja për mua, loverman?
Nëse po, ku mendon "aty"?...nëse në "Smart IPTV", atëherë përgjigjja është, po.

Për 60,-€ e paguaja unë Smart IPTV për një vit...në dy-tre vitet e fundit. Më herët 80,-€.Une e kam NimiTV, ok eshte. Kam harru sa kam pagujt per 6 muj, mduket qe 50-60 euro. Tash duhetm e rinovu.
Për 60,-€ e paguaja unë Smart IPTV për një vit...në dy-tre vitet e fundit. Më herët 80,-€.
Kam tentu edhe unë me "Nimi Tv" por nuk më dha ndjenjën e sigurisë(nuk kërkoja ndonjë garancion me shkrim, por së paku me fjalë...e nuk bënë as edhe këtë...mbase përsoneli këshillues atë ditë jo me "rrebe apo huje" të mira...), plus edhe çmimi nuk më pëlqente, sepse e konsideroja manipulues, në krahasim me atë që paguaja unë me Smart IPTV...dhe e lash krejt....
TV Box Po perdor?Ka kaq shume aplikacione per kte pune, sa nuk di ke te zgjedhesh.
Une tani po testoj TELEVIZO.
Eshte shume i shpejte, ndryshe nga Smart IPTV, qe eshte i ngadalte dhe hera heres ngrin.
Me iPhone hapet kjo Mando?I ke te gjitha aty, mosmirnjohes
Albania: free iptv channels, m3u lists checked & updated daily | IPTV Cat
Free iptv, m3u, m3u8 lists and servers, checked & updated daily. Tested iptv streams. VLCiptvcat.com