L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 16,909
- Pikët
- 113
Varet ca kanalesh kaRealisht une paguaj vetem aplikacionin, ndersa serverat mi jep nje mik maroken, duhet ta pyes? Por mendoj diku ke 40$€ sjam i sigurte fiks. Duhet ta pyes
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Varet ca kanalesh kaRealisht une paguaj vetem aplikacionin, ndersa serverat mi jep nje mik maroken, duhet ta pyes? Por mendoj diku ke 40$€ sjam i sigurte fiks. Duhet ta pyes
Dhe appi ne fjale nuk e di nese ka serverat e vete apo thjeshtë transmeton iptv. Gjithsesi problemi qëndron tek gjetja e listës se kanaleve pasi listën mund t'a luaj edhe me VLC player. Dhe cilësia e kanaleve nuk varet nga player por nga serveriE çuditshmja qendron te ju qe lexoni ate qe ju pelqen! Ose nuk lexoni fare, ke nje post pak me perpara se ti referohesh postit me media player. Ndersa postit qe i referohesh e kam shkruar qarte qe jane App dhe jo servera.
Edhe une këtë përdor dhe e këshilloj edhe për ju.Ideja eshte mos marresh ibon e brazilianeve ata e kane masaker, ndersa ky qe eshte mbreti aktualisht eshte egjyptian.IBO Player | Premium media player
IBO Player is a premium media player that supports M3U and M3U8 playlists. It is designed for IPTV providers and offers a user-friendly interface.iboplayerpro.com
Çdo kanal qe ekziston ne rruzullVaret ca kanalesh ka
Kush ju tha te kunderten!Dhe cilësia e kanaleve nuk varet nga player por nga serveri
Falas osht o mashtrusE hodhi grepin tjetri, ska asgje falas sot, edhe nga shtepia te perzene po nuk solle leket dy dite rresht.
Ti rrofsh e bofsh hajër .E keni me reklama quhet freeware ktej, dmth një aplikacion që nxjerr vlere financiare nga reklamat.
Mund t'i bllokosh reklama mbasi aplikacjoni niset. Nuk është imi si aplikacion po e rekomandoj si alternative.
Bleje Nimi Tv , thon qe esht superTi rrofsh e bofsh hajër .
Shumë herë kam ble Paket kot fare s.
Çuni më thotë prit i babë të gjejmë nji të mirë.
E du i them se nuk rri dot pa e pa at dreq Shqipnija.
Si kjo e kam përdor para 10 vjetëve.
Nochmal Dankeschön![]()
Më shumë se 50 euro nuk e paguj. Dikur e kam pagu edhe 100Bleje Nimi Tv , thon qe esht super
E mir shkarko Albkanale si telefon si Tv Android . FreeMë shumë se 50 euro nuk e paguj. Dikur e kam pagu edhe 100
Tani kam kohë.![]()
sepse eshte kunder politikes se google. google nuk lejon aplikacione me shperndarje pirate.Pse albakanal nuk eshte ne play store?
Më shumë se 50 euro nuk e paguj. Dikur e kam pagu edhe 100
Tani kam kohë.![]()
Kam dashur ta shkarkoj nga Google,por ishte jo i sigurte..te ben naj problem ta shkarkosh?sepse eshte kunder politikes se google. google nuk lejon aplikacione me shperndarje pirate.
edhe ketu nuk lejohet, por keto jane per informacion![]()
Nuk e vë dorën ne zjarre, por nuk kam dyshuar (lexuar) ndonjë gjë. Shkarkoje nga faqja e tyre me mire.Kam dashur ta shkarkoj nga Google,por ishte jo i sigurte..te ben naj problem ta shkarkosh?
Asnji problem ste jep. E kam qe 3 vjet ne samsungKam dashur ta shkarkoj nga Google,por ishte jo i sigurte..te ben naj problem ta shkarkosh?
Kur for të shkarkosh ndonjë gjë skanoe ktu me perpara https://www.virustotal.com/gui/home/uploadKam dashur ta shkarkoj nga Google,por ishte jo i sigurte..te ben naj problem ta shkarkosh?
Ajo te jep një ide, por as ajo nuk duhet marr si 100% e sigurte. Kam marr info te gabuara aty si nga skanim faqesh ashtu edhe skedaresh.Kur for të shkarkosh ndonjë gjë skanoe ktu me perpara https://www.virustotal.com/gui/home/upload
Varet se ca virusi eshte zakonisht zero day signature eshte pak e vështirë.Ajo te jep një ide, por as ajo nuk duhet marr si 100% e sigurte. Kam marr info te gabuara aty si nga skanim faqesh ashtu edhe skedaresh.
Janë në fushatë në Shqipëri prandaj se kaMora sot nji paketë për provë. Kosovar vllai.
Kishte Pakistan Bangladesh etj Shqipërinë nuk e kishte![]()