Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

IPTV!

E çuditshmja qendron te ju qe lexoni ate qe ju pelqen! Ose nuk lexoni fare, ke nje post pak me perpara se ti referohesh postit me media player. Ndersa postit qe i referohesh e kam shkruar qarte qe jane App dhe jo servera.
Dhe appi ne fjale nuk e di nese ka serverat e vete apo thjeshtë transmeton iptv. Gjithsesi problemi qëndron tek gjetja e listës se kanaleve pasi listën mund t'a luaj edhe me VLC player. Dhe cilësia e kanaleve nuk varet nga player por nga serveri

Ideja eshte mos marresh ibon e brazilianeve ata e kane masaker, ndersa ky qe eshte mbreti aktualisht eshte egjyptian.
Edhe une këtë përdor dhe e këshilloj edhe për ju.

E hodhi grepin tjetri, ska asgje falas sot, edhe nga shtepia te perzene po nuk solle leket dy dite rresht.
Falas osht o mashtrus

E keni me reklama quhet freeware ktej, dmth një aplikacion që nxjerr vlere financiare nga reklamat.
Mund t'i bllokosh reklama mbasi aplikacjoni niset. Nuk është imi si aplikacion po e rekomandoj si alternative.
Ti rrofsh e bofsh hajër .
Shumë herë kam ble Paket kot fare s.
Çuni më thotë prit i babë të gjejmë nji të mirë.
E du i them se nuk rri dot pa e pa at dreq Shqipnija.
Si kjo e kam përdor para 10 vjetëve.
Nochmal Dankeschön 😀

Ti rrofsh e bofsh hajër .
Shumë herë kam ble Paket kot fare s.
Çuni më thotë prit i babë të gjejmë nji të mirë.
E du i them se nuk rri dot pa e pa at dreq Shqipnija.
Si kjo e kam përdor para 10 vjetëve.
Nochmal Dankeschön 😀
Bleje Nimi Tv , thon qe esht super

sepse eshte kunder politikes se google. google nuk lejon aplikacione me shperndarje pirate.

edhe ketu nuk lejohet, por keto jane per informacion ;)
Kam dashur ta shkarkoj nga Google,por ishte jo i sigurte..te ben naj problem ta shkarkosh?

Ajo te jep një ide, por as ajo nuk duhet marr si 100% e sigurte. Kam marr info te gabuara aty si nga skanim faqesh ashtu edhe skedaresh.
Varet se ca virusi eshte zakonisht zero day signature eshte pak e vështirë.

Back