Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ndalohen reklama ledio...![]()
![]()
diasporatv.com/sq/
eshte e papame ledio
me sa paah nuk i ka kanalet kombetar plus kushton 200 euro per nje vit pak si i shtrenjte me duket vetm per te par sport dhe lajmet e tvsh
gabohesh mik. 7euro ne muaj dhe mbi 2000kanale si psh:
sky gjermani, premium dhe sky itali plus gjith kanalet shqiptare.
une jam i knoq. e bona telef telekomanden:d
gabohesh mik. 7euro ne muaj dhe mbi 2000kanale si psh:
sky gjermani, premium dhe sky itali plus gjith kanalet shqiptare.
une jam i knoq. e bona telef telekomanden:d
Sot i ke neser nuk i ke, kshu eshte puna e ketyre..
Gjerat ilegale nuk vlejne kokerr leku.
Mua sikur nuk mu duk ilegale, dukej si sherbim i rregullt i ofruar nga nje kompani perkundrejt nje pagese/abonimi, e cila ofron edhe dekoderin perkates. Nuk di cte them..... deri tani vetem Drague e paska provuar... te shohim cfare thone te tjeret...
Po cilesia e figures si eshte Drague, a ja vlen disi apo eshte kot fare.... Une kam mbi nje vit qe jam ne boten e IPTV me linke qe i marr neper site te ndryshme (file m3u) por verej qe cilesia e figures nuk eshte e kenaqshme, ose me mire te them nuk afrohet me signalin satellitar i cili eshte me cilesor!

.....DRAGUE.....![]()
psh:Mos lini pas dore platformat e Digitalb Kudo, me 5 euro ne muaj shef platformen baze me 70 kanale, dhe me 15 euro ne muaj shikon full platformen.
Digitalb e ka kuptuar lojen e serverave dhe po ul çmimin ne ate kufi qe askujt nuk i vlen te ngreje servera sepse çmimi tashme eshte shume i ulur nga vete provideri kryesor.
Platforma te tilla qe veteofrohen nuk kane cilesi, psh Elite HD dha shenjat e para te humbjes se cilesise dhe kanaleve.
Thjesht siguria eshte zero. Do ju sugjeroja qe te lidheshit me nje nga tekniket e kompanive te basteve sportive per te marre prej tyre iptv full dhe te sigurt per kohezgjatjen.